:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА Завинаги": От клуба не спазиха уговорката за акции

СНИМКА: БГНЕС
Председателят на "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков (вдясно) обяви, че не смята да поема никакви ангажименти към първия отбор на ЦСКА, а само към детско-юношеската школа, обиден от отношението на ръководството на клуба.
Представители на сдружението "ЦСКА Завинаги" обявиха, че ръководството на ЦСКА не е спазило думата си да предоставят акции на организацията срещу направените подобрения по базата на ст. "Българска армия". Това потвърди председателят на "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков. Той обясни, че ако акциите са били прехвърлени, е имал възможност да преговаря в качеството си на сравнително голям акционер за привличане на инвеститори.

"Ако беше спазена договорката за инвестиции срещу акции, щяхме да продължим да говорим с потенциални инвеститори, с които имахме първоначални разговори. Когато видяхме, че мажоритарният акционер във футболния клуб (б.р. - Александър Томов) няма желание за подобен тип, приключихме с този въпрос. По никакъв начин повече няма да се ангажирам лично с футболния клуб. С начина, по-който въобще се развива клубът, аз лично няма да участвам под никаква форма - нито ще говоря, нито ще довеждам инвеститор. Футболният клуб е затворена страница", заяви с доза обида Чакмаков пред "Спортал". Той допълни, че напускането на Петър Манджуков е "голяма загуба за ЦСКА".

От сдружението все пак ще продължат да помагат, но на детско-юношеската школа и за подобрения по базата на "Панчарево", обаче това зависело и от отношението на футболния клуб.

Архитект Ивайло Мишев, който също е част от "ЦСКА Завинаги", изрази разочарование от ръководството на ЦСКА. "Считам, че клубът не върви на добре. Говоря като цялостна организация, не само в спортно-технически план, но и като управление от мажоритарния собственик. Има една граница, която не трябва да се преминава. За съжаление някои хора я преминаха."

1143
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД