:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 351
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Има два варианта за проблема с "Българска армия"

СНИМКА: БГНЕС
Красен Кралев
Между две основни възможности ще се избира при решаването на въпроса със стадион "Българска армия" и базата в Панчарево. Това обяви изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров. Обсъжда се да бъдат направени законови промени или пък базите да бъдат предоставени на клуба за дългосрочна концесия.

В момента двата обекта са собственост на спортното министерство и са отдадени за ползване на ЦСКА срещу заплащане на наем, който може да бъде приспаднат при направени инвестиции. Именно това ще бъде направено след проведена среща между министър Красен Кралев, Тодоров и представители на "ЦСКА Завинаги". От въпросното фенско сдружение обявиха, че са готови да признаят направените от тях подобрения по базата на "Българска армия" и построяването на два терена за ДЮШ като инвестиция, направена от клуба.

При разговора с Кралев стана ясно, че министерството приема този вариант и признава въпросните около 2 млн. лв. като вложение от името на ЦСКА. "Това е огромна крачка в правилната посока. В миналото е имало допуснати някои технически неточности, които се разбрахме по какъв начин ще изчистим. За нас е много важно максимално бързо проблемите с базата на ЦСКА да бъдат решени", заяви Красен Кралев.
1103
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД