:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вратарят

на "Локо" (Сф) Владимир Караджич пази цял мач за "Спартак-Алания" (Владикавказ) при 2:2 с втородивизионния "СКА-Енергия" (Хабаровск) в кипърския курорт Ороклини. Словенецът, който е на проби в руския елитен тим, пусна головете в последните 12 мин.



"Локо" (Пд)

се отказа от бенинския нападател, който трябваше да се появи на проби, но се чака друг африканец. Ако треньорът Димитър Димитров не одобри македонеца Васко Георгиев, той ще отиде във "Вардар". В тренировките на "Локо" в Албена не участва новото попълнение Несим Нешадов, който е контузен.



"Ботев" (Пд)

чака днес грузинеца Автандил Гвианидзе, който се забави заради визови проблеми. Халфът обяснил, че докато бил в родината си, тренирал с "Динамо" (Батуми). От лагера на тима в Стрелча пък пратиха с кола до Пловдив човек да купи музикална уредба.



Австрийският

вратар Александер Манингер (25 г.) подписа за 6 месеца с опция за още 3 г. с италианския "Торино", където засега ще е резерва на Лука Бучи (33 г.). След като напусна "Арсенал", Манингер игра в "Еспаньол".
338
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД