:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 234
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Чарли Шийн



даде 1400 долара бакшиш в "Бевърли хилс", като шашна сервитьорите, пишат агенциите. Според близки на актьора този ден той бил в много добро настроение заради своя зъболекар д-р Кевин Сандс, който се погрижил за зъбите му и който бил един от поканените на вечерята. Това не е първият път, в който Чарли пръска много пари в заведение за хранене. Миналия септември сервитьор в ресторант за бургери във Филаделфия заяви, че Шийн му оставил бакшиш от 1000 долара.



Белгийската студия LuGus Studios



разработи компютърна игра по мотиви от конфликта в Украйна под названието "Битката за Донецк", съобщават агенциите. По информация на разработчиците играта е създадена с цел повишаване на осведомеността на хората за събитията в Донбас. Нейният отрезвяващ характер би трябвало да даде някаква храна за размисъл на хората - убедени са те. Независимо коя страна ще избере играчът - на украинските сили или на проруските сепаратисти - той все ще се окаже в редиците на губещите. Освен това след всеки виртуален бой на екрана излиза числото на реално загиналите мирни жители.
876
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД