:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 236
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Индийски полицаи отиват на бардак заедно с арестант

Четирима индийски полицаи, натоварени да охраняват строго затворник убиец, когото трябвало да заведат в болница, били заловени в странно място, пишат световни агенции, като цитират в. "Хиндустан Таймс". Петимата хубавци били случайно задържани в известен публичен дом, при това на огромно разстояние от затвора. Конфузът станал, защото посещението на петимата съвпаднало случайно с акция срещу проституцията, организирана от местната полиция.

Установено било, че вместо да отведат "заболелия" пандизчия в болницата на преглед, полицаите от бедния щат Джарханд решили да пропътуват цели 200 км, за да посетят квартала на публичните домове в съседния щат Западен Бенгал. С всичкото си оръжие, макар и в цивилно облекло, и здраво почерпени, те отишли в лъскав бардак и се отдали на разврат. Съответно злополучните охранители били арестувани при полицейската акция. Самият затворник успял да избяга в суматохата. За голямо учудване на органите на реда след сравнително кратко време той сам се върнал в затвора и влязъл да доизлежава присъдата си.
902
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД