:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 48
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията търси кое е убитото дете, намерено край Пасарел

СНИМКА: БГНЕС
Фотороботът на откритото край Пасарел дете.
Столичната полиция пусна фоторобот на убитото дете, открито в куфар края Пасарел, и помоли за съдействие за установяване на самоличността му. Мъртвото момченце - на видима възраст около 5 год., бе открито на 20 март, а криминалистите откриха следи от насилие по трупчето. От МВР призовават всички, които имат някакви данни - социални институции, детски градини, съседи, близки - да звънят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление, защото "информацията е от изключителна важност за установяване на самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминално деяние".

"На този етап трябва да се направи всичко възможно, за да се установи самоличността на това дете", заяви пред Нова тв бившият шеф на отдел "Убийства" Ботьо Ботев. "Предполагам, че самото убийство не е извършено на мястото, на което е намерено тялото", допълни той. Известният криминалист подчерта, че колкото по-малко се говори, толкова по-добре, защото извършителят на престъплението наблюдава какво се случва, затова не трябва да се подава никаква съществена информация.
1425
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД