:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Люис Хамилтън преодоля повреда и пак е най-бърз

Шампионът във Формула 1 Люис Хамилтън направи едва 4 обиколки в първата тренировъчна сесия на пистата "Сепанг" в Малайзия и бе принуден да се прибере в бокса. От "Мерцедес" почти веднага съобщиха, че са установили проблема - повреда в захранването на системата за всмукване на гориво, и са го отстранили, без да се налага на болида на британеца да се монтира нов двигател.

Хамилтън излезе със същата кола за втората сесия и вече бе на познатото ниво, като даде най-доброто време. Той единствен слезе под 1:40 мин. за обиколка - 1:39.790 мин. Втори бе Кими Райконен (Фин) с "Ферари", като бе по-бавен с 0.373 сек., а трети се нареди Нико Росберг (Гер) с "Мерцедес", на 0.428. Себастиян Фетел (Гер), с другото "Ферари", остана 7-и, а Фернандо Алонсо (Исп) с "Макларън" едва 16-и. Това бе първо сядане на испанеца в болида за официална сесия. Алонсо пропусна първия уикенд - в Мелбърн (Авл), за да се възстанови напълно от катастрофа по време на предсезонните тестове.

Днес от 11 ч. наше време на "Сепанг" са квалификациите за място, а в неделя от 10:00 е състезанието за Гран при на Малайзия.
1102
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД