:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров започва срещу канадец в Маями

Мария Шарапова сензационно отпадна още във II кръг на елитния тенис турнир
Вашек Поспишил е съперникът, срещу когото ще се изправи Григор Димитров във II кръг на "Мастърс" турнира по тенис в Маями (САЩ, $5,38 млн.). Българинът е поставен под №9 и по право почива на старта на основната схема, докато канадецът се справи в I кръг с Хуан Мартин дел Потро (Арж) с 6:4, 7:6 (7).

За аржентинеца този турнир беше завръщане на корта след двумесечно възстановяване от операция на хронично контузената му лява китка. За последно Дел Потро игра в Сидни (Авл) през януари, когато достигна до 1/4-финалите."Не съм разочарован. Трябва да взема позитивите от това мое ново завръщане на корта. Резултатите на този етап нямат толкова съществено значение", сподели бившият №4 в света, който в момента е едва 618-и в ранглистата на АТР.

Двубоят между Димитров и Поспишил е предвиден в програмата за тази вечер и при евентуална победа хасковлията ще изравни представянето си от последните две издания на надпреварата в Маями. В предишните си срещи с канадеца нашият има две победи в три сета в квалификациите в Токио (Яп) през 2012 г. и в два сета в Базел (Швейц) през 2014 г.

Сензационно бързо приключи участието в турнира за приятелката на Григор - Мария Шарапова. Рускинята бе поставена под №2 в женската схема и започна директно от II кръг, където обаче неочаквано отстъпи пред участващата с "уайлд кард" своя сънародничка Дария Гаврилова с 6:7 (4), 3:6.

"Мечтаех да победя Мария, откакто бях на 12 години и я гледах как печели "Уимбълдън". Представяла съм си мача срещу нея, но в действителност беше много по-тежко. Мисля, че все пак бях спокойна и показах най-доброто от себе си. Вярвах си, което беше много важно", обясни развълнувано 21-годишната Гаврилова, която досега не бе побеждавала тенисистка от Топ 30.
1
1098
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Март 2015 20:02
Григор Димитров започва срещу канадец в Маями

Там и ще приключи.
Снощи го гледах канадчето, много е здрав, прави много асове, форхендът му е убийствен, бърз е.
Нашият ако покаже играта си от последните месеци, ще яде здрав бой за около час.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД