:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 369
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стадион "Варна" ще е за 22 000 души

Нов опит за стартиране на проекта за стадион "Варна" направи общинският съвет в града. Гласувано с единодушие беше предложението на Марин Митев, изп. директор на "Химимпорт" и шеф на "Черно море", да бъдат продадени 17 дка общинска земя, с които да стартира строежът. Цялата инвестиция ще е за 75 млн. лв., а по последен проект съоръжението трябва да е за 22 000 души.

Строежът трябва да почне до два месеца, но няма краен срок за приключването му. В дружество "Спортен комплекс Варна" 65% се държат от "Химимпорт", а 35% - от общината, заради апортираните терени с площ 154 дка. Стадионът трябва да е на мястото на стария "Юрий Гагарин" и за изграждането му досега се разшумяваше обикновено преди избори.

4
1219
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
28 Март 2015 08:01
Строежът трябва да почне до два месеца, но няма краен срок за приключването му.


Нещо като стадиона на Герена. Въобще дай на псевдобизнесмените от клубовете в А група да строят. Че те хората, дето вика Ганчев, една къщичка за птички не са направили, стадиони ще строят. Тодор Живков сигурно се смее!
28 Март 2015 12:57
Да не ги строят лично те. Нали си има хора за тази работа? Проекти се изготвят от едни, строежа се извършва от други. Споко, ти не ги мисли, те си знаят работата.
28 Март 2015 22:58
Тодор Живков ако те чуе, още повече ще се смее. Пък стадиончето ще го направят, само да стартират проекта и петилетка не му е нужна.
31 Март 2015 13:55
Нещо като стадиона на Герена.

Тук поне не направиха грешката на Батков, първо да съборят, после да търсят пари за вдигането на стадиона и всичко да се проточи във времето, а са се подсигурили с продажбата на земя около стадиона. С две дум, щом парите са осигурени, ще започне да се строи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД