:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 204
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Италианците ще заложат на мощна преса в София

Двама титуляри на "Скуадра адзура" отпаднаха за двубоя
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Италианските национали слушат разбора на своя селекционер Антонио Конте (вляво, с шапката) на последната тренировка преди заминаването за София.
Защитникът на италианския национален отбор Леонардо Бонучи разкри част от тактиката, която подготвя селекционерът Антонио Конте за днешното гостуване в София в квалификация за Евро 2016. Замисълът на Конте е да бъде приложена продължителна преса в половината на българския тим, в опит за предизвикване на грешка.

"Ще се опитаме да диктуваме играта и да ги пресираме в тяхната половина. Нашият селекционер обича да ни подготвя за всяка минута на терена, за всеки детайл", заяви Бонучи. Той разказа и друг детайл от разбора на Конте - треньорът е предупредил футболистите си, че българите са много опасни на контраатаки.

Бонучи, който играе за "Ювентус", обаче заяви, че "Скуадра адзура" има какво да предложи на тези бързи атаки. "Вярвам, че имаме най-добрата защита. Не искам да прозвучи горделиво, но Джанлуиджи Буфон, Джорджо Киелини, Андреа Бардзали и аз сформираме най-добрата защитна четворка що се отнася до международните турнири. Просто цифрите не лъжат", добави защитникът, визирайки факта, че италианците са допуснали само 4 гола в последните 14 мача.

Като плюс в състава на "Скуадра адзура" се счита именно завръщането на Бардзали, който лекува дълго време контузия. Конте обаче има и кадрови проблеми - от групата заради травми отпаднаха Мануел Паскуал ("Фиорентина"), Клаудио Маркизио ("Ювентус") и Алесандро Флоренци ("Рома"), като за първите двама се очакваше да бъдат титуляри. При това положение Паскуал се очаква да бъде сменен от Лука Антонели ("Милан"). За мястото Маркизио, който вероятно е скъсал коленна връзка, пък има два варианта - Марко Пароло ("Лацио") или Роберто Сориано ("Сампдория"). Италианските медии твърдят от началото на седмицата, че тандем в атака ще са Симоне Дзадза ("Сасуоло") и Чиро Имобиле ("Борусия", Д).

1283
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД