:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стачниците в "Локо" (Пд) подновиха тренировки

Бойкотът в "Локо" (Пд) приключи и вчера следобед отборът поднови тренировки. Футболистите бяха обявили стачка от сряда и не проведоха три занимания заради неполучени заплати. Дори вчера по обяд се появи информация, че отборът е разпуснат до понеделник, когато отново да се проведе разговор с ръководството. Но в крайна сметка е бил постигнат компромис и дори днес тимът на "Локо" трябва да проведе две тренировки, за да навакса пропуснатото. За решението им е помогнал разговор с феновете на отбора и спешното завръщане на наставника Христо Колев, който напусна треньорски курс в София, за да разрешава проблемите в "Локо".

Стачката стана причина за отмяна на планираната за днес контрола в Пловдив със сръбския "Напредак" (Крушевац). Този клуб е бил уведомен преди два дни, че мач няма да има, но след това играчите на "Локо" склонили да изиграят спаринга, за да не излагат честта на клуба си. При повторния разговор с "Напредак" обаче се оказало, че там вече разпуснали играчите си в почивка, след като разбрали за кризата в българския тим.
1085
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД