:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 229
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" върви ударно към фалит

СНИМКА: БГНЕС
Иво Тонев
"Левски" върви към фалит и той трудно ще бъде избегнат. Това стана ясно след заседанието на УС на клуба. До 31 март трябва да бъдат платени 805 000 лв., за които никой в ръководството няма идея откъде ще дойдат. Това призна дори самият председател на управата Иво Тонев.

Оказва се, че общите задължения на "Левски" към момента са 13.4 млн. лв. От тях обезпечени са 5.6 млн. за строителството на стадиона, както и 4.4 млн. към НАП. Служителите на клуба, в това число футболистите и треньорите, не са получавали заплати от началото на годината, като само за това задълженията са над 800 000 лв.

На свой ред тръст "Синя България", основан от запалянковците, както и Националният фенклуб на привържениците на "Левски" обявиха, че напускат УС на клуба. Феновете бяха категорични, че ще стартират нова акция за набиране на средства, която ще нарекат "Левски" не е негов", визирайки собственика Тодор Батков. Освен това ще предложат Батков да бъде изключен от "Синя България", където бе поканен след създаването на организацията.

"В момента нашият тръст е по-богат от ФК "Левски" и това е трагичното. Ние война с Батков не водим и няма да водим. Ние не сме срещу персоната Батков, а срещу управлението по модела "Батков". Защото сега дори да бъдат намерени някакви пари, ще бъде платен лиценза, но после нещата няма да се променят. Факт е, че повечето фенове не искат да дават пари именно заради Батков. Същото важи и за сериозните инвеститори", обясни председателят на "Синя България" Васил Колев.

5
1494
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
27 Март 2015 19:21
Утре Батков пристига с чувала пари!
27 Март 2015 19:23
Тото Тонев да вади чувала с парите
28 Март 2015 01:45
Не Левски, целия БГ футбол върви към фалит!
28 Март 2015 12:22
Ей богу, и по фалит ли ще сме втори.
29 Март 2015 15:48
Педали!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД