:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ВИТРИНА

"Работата е моята страст..."

Мисли и афоризми на Джером К. Джером (1859-1927) (изд. "Пергамент прес", двуезично). "Винаги ми се струва, че върша повече работа, отколкото трябва. Не че имам нещо против работата. Обичам работата - тя ме очарова. С часове мога да седя и да гледам как някой работи."



"Малкият Елиът и големият град"

"Малкият Елиът живееше в голям град. Тук му харесваше, но понякога беше доста трудно да си толкова малък на такова огромно място", разказва Майк Кюрито (изд. "Прозорец"). Елиът е мъничко слонче. Обича кексчета. Най-важното в неговите приключения са илюстрациите.



"Интригите на Тюдорите"

Продължение на "Тайната на Тюдорите" от серията на Кристофър Гортнър "Хрониките на шпионина на Елизабет Първа" (изд. "Ентусиаст"). Мери, дъщерята на Хенри Осми и Катерина Арагонска, е на трона в Англия, 1553 г., тръгват сплетни и интриги, замесват сестра й Елизабет.



"Златният час"

са първите 100 часа от началото на политическа криза, когато дипломати и военни могат да обърнат събитията. В Мали е извършен преврат и началникът на секретно звено в Щатите ще опита да докаже теорията - в романа на политическия експерт Тод Мос (изд. "Обсидиан").



"Цветовете на гнева"

Той е окръжен прокурор, умира жена му, жени се за старата си любов, но тя изчезва, намерена е убита чернокожа - в романа на Джеймс Грипандо (изд. "Ера"). ФБР издирва сериен убиец на бели жени и установява, че прокурорът се е срещал с жертвата. Той се оказва заподозрян.



"Духовно партньорство"

Четири лекции на Двора Цвиели за човешките отношения по древното тибетско учение Ло Джонг (изд. "Диамантено дърво"). "Ло" означава "съзнание", "джонг" - "тренировка, преобразуване, пречистване". Цвиели е ученичка на Кен Ринпоче, лекциите изнася в Израел на иврит.

149
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД