:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Джудас Прийст" преиздават славен албум

СНИМКА: Вирджиния Рeкърдс/Sony Music
"Джудас" в годините на Defenders of the Faith.
Концертът на "Джудас Прийст" (съвместно с "Хелоуин") на 30 юни в зала "Арена Армеец" е един добър повод да си припомним славното минало на британските хевиметъл ветерани. Удобен повод е Defenders of the Faith (Вирджиния рeкърдс/Sony Music), който излиза в нов, ремастриран и разширен вариант по повод 30-годишнината от премиерата на оригиналната версия (б. а. - макар и с година по-късно, защото тя е от 1984 г.).

Това е албумът, който успява да утвърди "Джудас Прийст" като едни от лидерите на хевиметъл сцената. Албумът получава платинен статут в САЩ и включва емблематични за групата песни като Freewheel Burning, Jawbreaker, The Sentinel, Some Heads Are Gonna Roll и Love Bites. Албум класика, без преувеличение.

Новото издание е троен CD формат, като оригиналните 10 песни са ремастрирани от продуцента Том Алом. Включен е и пълен запис на концерта от 5 май 1984 г. в "Лонг Бийч Арена", Калифорния. Част от тези 21 песни тогава със сигурност ще прозвучат и сега, 30-ина години по-късно, при поредното гостуване на Роб Халфорд и компания в София.
172
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД