:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за четвъртък

Романтична комедия

"Помощник-управителят"

Майк Креншоу и Сю Клаусен се запознават случайно, когато тя се настанява в крайпътен мотел в Аризона, собственост на родителите на Майк. Бутилка вино "с комплименти от управителя" става причина двамата да тръгнат на пътешествие из страната.

Майк вижда нещо специално в закопчаната от горе до долу Сю, която го предизвиква да рискува и да тръгне след нея. Но след като стига до Мериленд, той разбира, че в подредения живот на Сю няма място за безцелен мечтател като него. Въпреки това между двете противоположности започва странно ухажване, което ще се превърне в освобождаващо пътуване...

Режисьор: Стивън Белбър, с Джош Лукас, Ник Нолти, Стив Зан, Дженифър Анистън, Фред Уорд, Кимбърли Хауърд, Уди Харелсън, Дон Бърнс, Йоланда Суарес и др., САЩ, 2008 г.

BTV Comedy, 20.30





Драма

"Цветя на тавана"

Базиран на едноименния роман на Вирджиния Андрюс, филмът разказва покъртителната история на децата в семейство Долангангър.

След неочакваната смърт на баща им те са принудени от майка им Корин да останат скрити на тавана на богатите си баба и дядо, за да може тя да получи наследството. Постепенно посещенията й стават все по-редки и децата са оставени на необичайните грижи на жестоката си баба Оливия Фоксуърт. Без да имат каквато и да била подкрепа от семейството, те са принудени да търсят утеха единствено един в друг.

Режисьор: Дебора Чау, с Хедър Греъм, Елън Бърстин, Кирнан Шипка, Мейсън Дай, Ейва Телек и др., Канада, 2014 г.

HBO, 21.05



Романтична драма

"Коприна"

Френският търговец на коприна Ерве Жонкур пътува за Япония и там от загадъчен благородник получава тайно яйца, от които се излюпват копринени буби.

От Япония Ерве носи огромни богатства за родното си място и на възлюбената си Хелене. С всяко следващо пътуване обаче изкушението, което тайнствена японка му предлага, става все по-голямо и застрашава любовта му към неговата годеница...

Режисьор: Франсоа Жирар, с Кийра Найтли, Алесандро Барико, Майкъл Пит, Сей Ашина, Алфред Молина и др., Франция, Италия, Великобритания, Япония, Канада, 2007 г.

BTV Cinema, 23.00
162
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД