:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спорт, Шоу, Публицистика

Спорт

28 март, БНТ1, 21.00

Футбол

Тази събота от 21:45 ч. Българската национална телевизия ще излъчи пряко срещата между България и Италия за квалификациите на Европейското първенство 2016. В 21:00 ч., минути преди началото на двубоя на стадион "Васил Левски" ще стартира и коментарното студио "Футбол" в ефира на БНТ1.







Документалистика

31 март, Viasat Explorer, 18.25

Кои са мегапроектите в икономиката на Австралия?

Гигантски индустриални проекти и мегаструктури ще завладеят ефира на Viasat Explore в началото на април. Документалната поредица "Голямата Австралия" стартира на 31 март и ще се излъчва до 3 април от 18:25 часа.

Продукцията представя основните дейности, които укрепват икономиката на страната и оформят облика на нацията. Епизодите разкриват отделните етапи от реализирането на мащабни идеи в сферата на индустрията, как камионите превозват стоки по крайбрежието на живописните плажове на Източна Австралия, както и защо местните жители наричат Макай "захарната столица" на Австралия.







Документалистика

31 март, National Geographic, 21.55

Когато човекът и природата се сливат

Амбициозната научнопопулярна поредица "Човекът и дивата природа" представя връзката на човешкото същество с естествения свят от нова гледна точка.

Предаването, което ще започне да се излъчва в ефира на National Geographic този вторник от 21:55 ч., използва най-напредналите техники за заснемане, характерни за жанра на документалните филми за естествената история. Въпреки това, за разлика от почти всички останали продукции, "Човекът и дивата природа" насочва обектива към света такъв, какъвто е - със самите нас в него.

150
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД