:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Мол бейбис

Кърменето в мола изглежда продължава да е обществен приоритет номер 1 у нас след като и вчера намира подобаващо място из вестниците, които пространно са отразили акция на известно количество майки, бранещи правата си на супер мами. Според "Стандарт" кърмачките в мола са били десетки, според дащния "24 часа", щедро отснел на първа страница естествено хранеща гърда в почти натурален размер - 20-тина, а в "Труд" активистките вече намаляват до 10. Всъщност колко са не е от толкова съществено значение, по-важното е, че полека лека са отвоювали и още едно естествено и изконно право за децата си - да сучат свободно пред камери и фотоапарати, което за част от тях вероятно е най-значимото нещо, постигнали в живота си.

Вкупом кърмачките вопият, че са малко и изчезващи, но пък от "24 часа" разбираме, че и те се люспят. На демонстрацията по молово кърмене не дошли от най-голямата организация на кърмачките "Ла Лече лига", по пък имало представители на "Грийн бейбис" - движение за организирано зелено кърмене на Витоша и по парковете. Вестникът, който моментално се обяви за зона, свободна за кърмене, не уточнява дали от движението са намерили подходяща зеленина в мола за заниманията си, или се е наложило да кърмят на сухо, без дървета и трева наоколо.

След като кърмещите в мола майки проявяват такава склонност към сдружаване с цел защита от околния враждебен некърмещ свят, прелитащият им предлага да си направят собствена организация - "Мол бейбис". Много е вероятно тя да удари в земята и лече лигата, да не говорим за ретроградните елементи от зеленото сучене и остарелите им разбирания, че е приемливо децата да се разхождат и гледат по открити паркове, вместо в мол с изкуствено осветление и вентилация.

"Новинар": "Бой и псувни в 80% от училищата". Това със сигурност са децата, невкусили майчина кърма и здравословната атмосфера на мола. Просто няма как да е иначе.
2
1653
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Април 2015 03:05
Коя беше мадоната кърмеща Бонго-Бонго в изпълнение на Адриано Челентано ?
Орнела Мути , май ?
Нямам нищо напротив такива да си кърмят бонговчетата по всяко време където им дойде.
01 Април 2015 14:39
Тази забрана е толкова тъпа,толкова тъпа!!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД