:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 119
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионска лига

1/4-финали-реванши, днес, 21.45 ч.: "Монако" - "Ювентус" (по РИНГ.БГ) (в първия мач 0:1), "Реал" - "Атлетико" (М) (по bTV Action) (0:0).



Нападателят на "Реал" (М)

Карим Бензема пропуска домакинството срещу "Атлетико" в реванша от 1/4-финалите в Шампионската лига. Френският голаджия има разтегната връзка на лявото коляно, което ще извади футболиста от игра за около месец. Мястото на Бензема вероятно ще заеме Хавиер Ернандес. Освен Бензема мача пропускат и други двама атакуващи играчи на "Реал" - Гарет Бейл и Лука Модрич, които също лекуват контузии.



Защитникът на "Лудогорец"

Йордан Минев ще претърпи операция на менискуса на лявото коляно. Интервенцията ще бъде извършена днес, като се очаква националът да бъде извън строя около 3 седмици. Това означава, че "Лудогорец" ще бъде без своя основен бранител в реванша от 1/2-финалите за Купата срещу "Левски" следващата седмица, както и в срещите за първенството срещу "Берое", "Ботев" (Пд) и ЦСКА.



Звездата на "Борусия" (Д)

Марко Ройс се забърка в нов сериозен скандал, като този път е заплашен с влизане в затвора. През декември германският национал бе хванат да кара без книжка за пореден път и тогава отнесе глоба от 540 000 евро. Оказа се, че нападателят никога не имал подобен документ. Преди няколко дни обаче Ройс отново е бил заловен от полицията, което утежнява положението му. На всичко отгоре прокуратурата в Дортмунд установи, че футболистът разполага с фалшива книжка на холандски гражданин, която на няколко пъти е представял на полицаи. Очаква се Ройс да бъде подведен под съдебна отговорност и дори да получи осъдителна присъда.



Чешкият треньор Зденек Земан

официално напусна "Каляри", след като оставката му бе приета от президента на клуба Томазо Джулини. 67-годишният чех стартира сезона начело на тима, но през септември бе сменен от Джанфранко Дзола. През март обаче бившият италиански национал напусна и Земан бе върнат на поста. Там той се задържа едва 6 седмици и сега си тръгва заради проблеми с футболистите, както и заради сигурното отпадане на отбора в Серия Б.
957
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД