:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 425
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Кметството на Неделино бе блокирано



за втори пореден ден, след като протестиращи отказаха да допуснат новия кмет Румен Русанов в сградата на общината. Местният парламент определи Русанов за заместник на досегашния кмет Стоян Беширов, който бе отстранен от длъжност от съда заради повдигнатото му обвинение за престъпления по служба, с които е ощетил общината с около 900 хил. лв. Блокадата бе организирана от поддръжници на Беширов. Протестът се разпръсна чак след като полицаите заплашиха участниците, че ще ги санкционират.



Депутатът Велизар Енчев внесе сигнал



в прокуратурата срещу комисията по досиетата за извършено от органа престъпление. Според отцепника от Патриотичния фронт, докато се запознавал с личното и работното си дело в разузнаването Енчев е получил преснимани десетки шифрограми от Белград в периода 1987-1991 г., в които прозирали имена на наши секретни сътрудници в бивша Югославия - всичките чужди граждани. Депутатът смята, че има достатъчно доказателства за извършено престъпление - както по НК, така и по закона за дейността на комисията. Преди дни Енчев внесе и законопроект в Народното събрание, в който се предвижда комисията по досиетата да бъде закрита.
1203
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД