:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 81
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Олимпиакос" предложи на Бербатов 2 млн. евро годишно

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Димитър Бербатов
Офертата на "Олимпиакос" към Димитър Бербатов включва годишна заплата от 2 млн. евро. Това съобщиха гръцки медии, които твърдят, че българският нападател е много близо до подписване на договор. Според информациите в южната ни съседка шампионът на страната е в непрестанни преговори с Емил Данчев, личен агент на Бербатов.

Данчев обаче не бе толкова уверен в изхода на преговорите, колкото гръцките журналисти. Мениджърът обясни, че не е в Атина, а Бербатов е на почивка. Потвърдено бе само желанието на играча бързо да си намери нов клуб.

Няколко фактора обаче сочат, че "Олимпиакос" всъщност не е изявеният фаворит за Бербатов. Първо клубът още не е назначил нов треньор, който пък трябва да реши дали иска в състава си българския нападател. След това идва желанието на Бербатов да се върне в английската Висша лига. Накрая е въпросът със заплатата. В "Монако" той получаваше по 100 000 паунда седмично, според британски вестници, а атинският клуб му предлага всъщност доста по-малко - около 40 000 евро на седмица.

1006
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД