:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Прохазка вероятно ще напусне "Левски"

СНИМКА: БГНЕС
Роман Прохазка
Словакът Роман Прохазка най-вероятно ще приключи отношенията си с "Левски". Халфът все още не е обявил своето бъдеще, след като договорът му изтече. Шефовете на "сините" настояват халфът да остане, но предложеният нов контракт е с по-ниски финансови параметри от досегашния. А това в никакъв случай не устройва Прохазка, към когото вече има оферти от други клубове.

"Още не съм взел окончателно решение", лаконичен бе словакът. Той обаче не крие, че държи на финансовата сигурност в клуба. А това е нещо, което "Левски" не може да предложи на своите футболисти през последните месеци.

В същото време гръцкият халф Василис Куцианикулис отрече да е постигнал договорка за трансфер при "сините". 26-годишното крило е свободен агент, след като клубът му - ОФИ (Крит), фалира и в момента очаква предложения. "Имам оферти от чуждестранни клубове, които все още обмислям. Не съм решил къде ще играя", коментира Куцианикулис пред медиите в Гърция.
17
1201
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
10 Юни 2015 22:18
Словакът Роман Прохазка най-вероятно ще приключи отношенията си с "Левски".

Лошо... единственият читав футболист в сбирщината на гонзо.
10 Юни 2015 23:22
единственият читав футболист в сбирщината на гонзо.


Това е отборът на Левски, а не сбирщината на Гонзо. Трябва да се простираме според чергата си. Това е положението. В противен случай - виждаш какво става при червените. Ние поне се спряхме овреме, надявам се. А, стига сте плюли по Гонзо! Ако бяхме запазили отбора, който изпусна и титлата, и купата в последния момент, може би сега щяхме да имаме и титла и купа, и нямаше да сме в такова финансово състояние. Но това не стана по вина на Гонзо, нали!
11 Юни 2015 10:00
... Но това не стана по вина на Гонзо, нали!

Така е, футболистите на терена не стигнаха до победите. Но те като отбор бяха и са продукт на спортния директор и старши треньорите. И да не охрачвам никого, нека всеки да си спомни и подреди като бройка, от кого бяха доведени и ИЗГОНЕНИ футболисти, откакто Гонзата спря да е футболист и стана ръководител. Това рефлектира и на финансовото състояние на клубът, защото з0наете, че освен огласените суми има и негласни такима които се вмъкват в джобовете на треньори, футболисти и техни мениджъри. И са от порядъка на стотици хиляди като обща сума.
11 Юни 2015 10:21
Дали и по чия вина е станало - не мога да напиша. За себе си знам, сигурен съм. Ако ти кажа, че финала за купата бе с коефициент 101 за победа на "Черно море" след като "Левски" е повел и с коефициент 201 това да се случи във второто продължение, ти какво би си помислил? Така че няма нужда да се прехласвам нито по Гонзо (който около 100 пъти каза, че футболистите той лично ги е подбрал), нито по тонев и тобатков. Или тези са извън останалата част от родното ни първенство, многократно обявявано като едно от най-корумпираните?
11 Юни 2015 10:57
Това е отборът на Левски, а не сбирщината на Гонзо.

Отбор било
11 Юни 2015 11:04
Ясно! Гонзо вън! Тонев също! И нещата се оправят! Освен това мача е продаден, щото коефициента... Спорът е безсмислен.
Гледам Психо-абстинента пак се е разцвилил.
11 Юни 2015 11:20
Гледам Психо-абстинента пак се е разцвилил.

Като наркотична абстиненция се означава състоянието, при което наркозависимото лице е лишено от веществото, към което е пристрастено (алкохол,власт,стимуланти, опиати и други) и изпитва силно, тежкопреодолимо влечение да си го набави. Наркотичната абстиненция има два компонента:

психологична - това е силното желание да се изпита т. нар. "кик" - удоволствието от въздействието на наркотика и чувството за комфорт, и релаксация, свързани с обстановката за неговата употреба (общуването с други наркозависими, специфичната "задушевна" атмосфера на наркосбирките);

физиологична - изразява се в нарушаване на нормалното протичане на физиологичните процеси в организма, в отсъствие на наркотичното вещество;

Натисни тук

Много обичам подуянорасти с претенции за начетеност и грамотност. Криворазбраната циливилизация ряпа да яде пред тяхната титанична кухост
11 Юни 2015 11:26
Кактус,
11 Юни 2015 12:40
Спорът е безсмислен.

Наистина е безмислен. Освен вътрешното си убеждение като следсктвие от безумната игра, други аргументи не мога да извадя. Но погледнато в по-общ план - избор на треньори, на техн. директори, скоропостижното тръгване на тоя и оня, странни резултати и безумна игра в наглед леки мачове и т.н. мога да си направя определени изводи. Толкоз по темата.
Казус, ти от вчера до днес помниш ли, или сте цял творчески колектив и сте се паднали с вчерашния льольо в различни смени
11 Юни 2015 12:47
Казус, ти от вчера до днес помниш ли, или сте цял творчески колектив и сте се паднали с вчерашния льольо в различни смени

Имам усещането, че говорим на различни езици. Не моем те разберем. Апчетата вземаш ли ги секи ден?
11 Юни 2015 13:01
Ясно! Гонзо вън! Тонев също! И нещата се оправят!

Ами, глупости! Гонзо вътре, Тонев също! Я колко добре се развива отбора! С всяка година все по-добре става! Ей, пък ако бяхме запазили Везалов, тренера-зидаромазач и другите герои от Иртишката епопея, можеше и в ШЛ пак да сме влезли вече. Боже, какви ги говоря, как "можеше", 100% щяхме да сме там.


Evasion,
Какви са тези абсурдни подмятания за коефициенти? Г-н ТоТонев и Тото? Невъзможно! Нима докато беше в Локото правеше подобни врътки? Абсолютен абсурд на квадрат
11 Юни 2015 13:40
Едно време по-слабите и не особено амбициозни клубове продаваха мачове на съперниците си - срещу .... ще ви позволим да ни биете с колкото ви трябва. В първата част на шампионата понатрупваха точки, които да ги държат далеч от зоната на изпадащите и почваха - на кандидатите за шампиони, на застрашените от изпадане. Така си формираха голям процент от бюджета. Във века на информационните технологии вече не е така. За това и много малки отборчета си заминаха в небитието - просто по-силните вече не плащат за полягане. Сега на мода сред по-силните е да залагат срещу себе си. Много по-лесен, евтин и сигурен начин за изкарване на пари. Стига букитата да не се усетят. Ако вече не си в комбина с тях. Футболистите са наемници - какво им пука, нали си вземат заплатата. Ако нещо не слушат - айде друм! Треньорите - също. Дреме им за привържениците. За един силен клуб като "Левски" това е златна мина - срещу почти всички отбори от А група има положителен баланс т.е. коефициента за загуба е по-висок от този за победа. А загубата, с допуснати в подходящото време попадения, е много по-лесна от победата. Е, има там едни досадни привърженици, дето питат това и онова, недоволстват... За да ги държим под контрол ги организираме във фен-клубове и им пращаме правилните хора да ги "управляват", да говорят от тяхно име, дори им плащаме за "хореография" и "осигуряване на ред на трибуните", подхвърляме им малко хартийки без стойност, които наричаме акции... За лице на клуба тикаме някоя "легенда", склонна да обира негативите и да поема "отговорност". Ходим с 10 души охрана и се шкембиме пред ТВ камерите колко ни е "тежко"... За това е "сбирщината на гонзо", а не отборът на "Левски"...
11 Юни 2015 14:12
Evasion

Абсолютно си прав за почти всичко. С едно изключение - определено няма такъв филм
Стига букитата да не се усетят

Букитата управляват. А те днес никога не биха допуснали един клуб да си връзва бюджета на техен гръб.
Виж, от друга страна именно те са най-на-далавера от всякакви изненади. Защото огромната маса залага на "сигурните" мачове. Например, ако Лудогорец се откъсне още в началото и мачка всички наред, маса народ ще направи лесни кинти като просто залага винаги на тях. И букитата ще губят пари. Обаче о чудо, Лудогорец губят редовно точки и "за малко" ЛЕВСКИ/цска да вземат да ги минат. Съспенс, драма, обрати, "феърплей" и естествено куп "сигурни" мачове изгарят. Върхът на сладоледа естествено - класика тип Левски-Славия на Герена за титлата. Или /за да не се обидят другарете/ - Тройчин губи "драматично" 7-8-10-15 точки преднина.
Не се учудвай на високия коефициент за обрат на финала за купата. Той е висок, защото народеца масово залагаше, че ЛЕВСКИ ще спечели. Изглеждаше от сигурно, "по-сигурно". Почти колкото "оня" мач със Славия. Сега, ако някой беше изсипал крупна сума или суми, че ще има обрат /та да изкара някой лев на гърба на букитата/, първо коефициента щеше да падне драматично, второ, най-вероятно ЛЕВСКИ наистина щеше да вземе купата и трето, въпросния играч щяха да го скъсят с една глава ония честни симпатяги.
11 Юни 2015 15:52
. За един силен клуб като "Левски" това е златна мина - срещу почти всички отбори от А група има положителен баланс т.е. коефициента за загуба е по-висок от този за победа.

И после като баланса се обърне...обръщаш другото перо. Ех живот здравей здравей, защо Барса не са надушили тази далавера.
11 Юни 2015 15:56
А дали приходите от ЛЕ не биха били по големи от кяра от обръщалката. Когато ви се говереше че Лудогорец просто ви полегнаха на полуфинала, не вярвахте.
11 Юни 2015 16:25
Айде, ЛАВИНАААААА!
12 Юни 2015 15:34
Лоша новина, това е един доста добър футболист за родните стандарти и би бил само от полза на Левски, но финансовото положение е такова, че момчето иска да си замине. Дано остане, но ако все пак замине му пожелавам успехи за напред.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД