:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Жозеф Дол
Шефът на ЕНП Жозеф Дол отрече



партията му да е настоявала миналата есен за включването на ДПС в правителството. В писмо на сайта на формацията пише, че "политически съюз между партията член ГЕРБ и Реформаторския блок - коалиция от партии, сред които по това време СДС и ДСБ са членки, бе приветстван и подкрепян след парламентарните избори от Дол". Писмото е отговор на думи на лидера на тъмносините Радан Кънев, че ЕНП и лично Дол са настоявали за включването на ДПС в управлението. "Нека да видим какво казах аз и какво казва г-н Дол, за да видим как грозно, не за първи път в историята на отношенията ни с ЕНП, е бил подведен", коментира Радан Кънев. "Той казва, че никога ЕНП не е искала ДПС да участва в правителството, и това е абсолютен факт. Никога не съм казвал такова нещо", подчерта наследникът на Иван Костов.



Депутатите ще имат извънредно заседание



следващия вторник, за да гласуват окончателно промените в Закона за здравното осигуряване, които са част от предлаганата от здравния министър Петър Москов реформа. Ключовите текстове в проекта са свързани с разделянето на здравните услуги в три пакета - основен, допълнителен и спешен. Законът трябваше да се гледа на заседанието на парламента в петък, но се провали поради липса на кворум.

978
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД