:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 435
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Беларуски треньор отказа на "Лудогорец"

Виктор Гончаренко
Беларуският треньор Виктор Гончаренко е отхвърлил предложението на "Лудогорец" и ще води от следващия сезон руския "Урал". Разградчани преговаряха с бившия наставник на БАТЕ (Борисов) и "Кубан" (Краснодар), но в крайна сметка явно не се е стигнало до споразумение, защото вчера 38-годишният специалист подписа с "Урал".

Гончаренко доби популярност, след като начело на БАТЕ отстрани "Левски" и "Литекс", за да вкара тима си в групите на Шампионската лига. Той стана най-младият треньор в историята на турнира, след като едва на 31 години класира тима от Борисов в групите. Освен това Гончаренко записа името си като първия специалист, извел отбор от Беларус на 1/16-финалите на Лига Европа.

В същото време стана ясно, че "Лудогорец" ще играе контрола със "Спарта" (Прага, Чех) по време на лагера си в Австрия. Контролата с чехите, които са рекордьор по титли на страната си, е на 7 юли. Българският шампион ще срещне още румънските "Петролул" и "Университатя" (Крайова), както и първенеца на Русия - "Зенит".

1096
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД