:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 161
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Респект

Танковете идват, читателю, но не се шашкай. Това са приятелски машини. Ще тръгват към нас и към други източноевропейски членки, орисани от Пентагона да респектират Русия. 5000 войници и техника, разположени из бивши съветски сателити, ще стряскат съня на Путин. Това го е разбрала целокупната преса, но не и военният ни министър Николай Ненчев, според както уведомява "Преса": "САЩ пращат танкове у нас, Ненчев не знае".

Дано големите само да си играят на респект, че ако вземат наистина да се ритат, на малките лошо им се пише. Това няма да го видите татуирано върху 25-годишната Петя, която е решила да превърне тялото си в учебник по история, но е истина. На тялото си, както научаваме от "Стандарт", Петя вече е изобразила розетата от Плиска, шевица, лъвове, рози. Има и надпис на глаголица - "Времето минава, България остава".

Дано. Щото в "Орландовци" положението не е шевици и рози. От събота вечер там се въртят хладни оръжия - брадви, бухалки, мотики. В събота стана меле между българи и роми заради пусната високо музика, а късно в неделя ромското гето замръкна под обсада от недоволни местни младежи и футболни ултраси. Атаките им храбро били отблъснати от полицейски патрули и общественият мир е запазен - с тих възторг информира "Стандарт".

Премиерът пропусна тези бурни събития заради претоварена международна програма. Хрониката на "Преса" за пътуването до една от дестинациите е дивна: "В изискания 100-годишен хотел "Белвю" в Берн, където е спал великият учен Алберт Айнщайн, бяха настанени премиерът Бойко Борисов и придружаващите го министри Лиляна Павлова, Ивайло Московски и Божидар Лукарски", капе мед от вестника. В Швейцария посланик Плугчиева изненадала приятно Бойчето за рождения му ден с дар швейцарска ножка с безчет инструментчета и три малки манерки с пожелание да ги използва по време на лов и като ходи в бедстващите райони. Ужас, още хладни оръжия, че и подстрекателство към авджилък! Без такива, моля!
1049
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД