:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 490
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Севернокорейски войник избяга

в Южна Корея, като успя да премине граничната зона между двете държави североизточно от Сеул, съобщи южнокорейското министерство на отбраната, цитирано от агенциите. Границата между Южна и Северна Корея, която минава по 38 паралел, е една от най-тежко охраняваните зони в света. За последен път границата бе успешно пресечена от през 2012 г., пак от севернокорейски войник.



Проруски партии спечелиха местния вот

в Молдова, който се проведе в неделя, предадоха агенциите. Кметът на столицата Кишинев ще бъде избран на балотаж, като фаворит е Зинаида Гречанная от Партията на социалистите. Един от най-богатите молдовци и обвинен в източването на 1 млрд. долара от три банки в страната - Илан Шор от проруското движение "Равноправие" получи най-много гласове в надпреварата за кмет на град Орхей. Съдът му позволи да участва в кампанията, като промени мярката за неотклонение от арест на подписка.



Щети от наводнението в Грузия са за

над 16 млн. евро, изчисли Министерството на финансите, цитирано от местните медии. Вчера в страната бе ден на траур в памет на 13 души, които загинаха при природното бедствие. Силен дъжд през уикенда предизвика наводнение в столицата Тбилиси, което нанесе тежки поражения на града. Много от животните в зоопарка се разбягаха, а при операцията по залавянето, няколко хищника бяха застреляни.



Брюксел обвързва членството на

Сърбия в ЕС с решаване на проблемите с Косово и "изнудва" Белград за това, заяви сръбският премиер Александър Вучич по време на европейски форум в Австрия, цитиран от Болкан инсайт. "Сърбия е изнудвана с Косово, процесът по наблюдението е приключен, но все още нито една преговорна глава не е отворена, тъй като някои европейски страни искат да се приключат въпросите, свързани с Косово", каза той.
1
1122
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Юни 2015 14:09
Да питам червените флигорни за случай на Южнокорейски войник да избяга в Северна Корея случвал ли се е?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД