:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Заплахите срещу бившия президент



Петър Стоянов не са свързани с партийна дейност, каза началникът на НСО ген. Румен Миланов вчера. Точно преди седмица лидерката на СДС Надежда Михайлова поиска подробна информация от генерала, след като той обяви, че заплахите са свързани с партийните ангажименти на Стоянов. Ще отговоря на г-жа Михайлова, че заплахите не са свързани с партийна дейност, а са персонализирани, каза ген. Миланов. По думите му и Петър Стоянов, и лидерът на "Атака" Волен Сидеров все още са охранявани и всичко се проверява. Той за пореден път отказа каквито и да е подробности относно естеството на заплахите и тяхната степен за достоверност.



По двама кандидати за кмет



във Велинград и Белово отиват на балотаж, стана ясно след преброяването на гласовете от частичните избори в двете общини. Независимият кандидат-кмет на Велинград Стоян Дулев е събрал 5414 гласа (45.81%), а човекът на БСП, подкрепен от НДСВ и БНС, Иван Лебанов - 4538 гласа (38.45%). Общинската избирателна комисия в планинския град обработи всички протоколи, подадени от 50-те секционни комисии на територията на общината.

В Белово на балотаж отиват Борис Петракиев от Коалиция за развитие на беловската община с 1757 гласа и независимият кандидат Васил Атанасов, подкрепен от ОБТ с вота на 1464 души. Балотажите в двете общини са насрочени за неделя, 25 септември.
1
995
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Септември 2005 00:46
Заплахите срещу бившия президент Петър Стоянов не са свързани с партийна дейност- а тези срещу сигурноста на Българските граждани които са обект на циганската битовата пресъпност не са ли резултат на тази партийна деиност където провеждаше и толерираше малцинствата за сметка на нас Българите, бившия президент Петър Стоянов направи най големия престъпен акт спрямо Български народ и още повече това го доказа когато подари История Славенобългарская на лукавите гърци, каква партийна дейност извършва спрямо Българите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД