:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 368
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Израелци ще обучават наши ВИП охранители

Снимка: Юлиан Савчев
Израелски специалисти по антитероризъм ще обучат български охранители. Идеята е да се подготвят ВИП гардове.

Курсът е организиран от Центъра за професионално обучение към Съюза за стопанска инициатива и е със съдействието на Консултативния съвет за сътрудничество по въпросите на частната охранителна дейност към националната полиция. Обучението ще е съвместно с израелската компания PETRUS GRUP. При представянето на курса вчера бяха шефовете на Специализирания отряд за борба с тероризма и на НСО полк. Георги Узунов и ген. Румен Миланов.

Израелските експерти се водят от ген. Александър Рон - бивш командващ на полицията в Северен Израел, а сега консултант по сигурността на най-големите израелски фирми. Сред тях е и Карлос Давидов, шеф на фирма, базирана във Флорида и занимаваща се с новите технологии в бронировката на автомобилите. Проф. Нансен Бехар е сред водещите в проекта от българска страна. Идеята е обучението да има курсове в Израел и в България.

Новият зам.-министър на вътрешните работи Камен Пенков е помолил големите асоциации на частните охранители в България да направят предложения за практическото повишаване на взаимодействието между МВР и охранителните фирми.
11
1990
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
19 Септември 2005 22:55

и малко покрай темата - абе някой спомня ли си какво стана с обясненията на Паси?! Има ли или нема шпионаж?!
20 Септември 2005 01:12
Израелци ще обучават наши ВИП охранители-а що не вземт да обучат и полицията как се действа по време на цигански размирици по гетата и как се окупират , те имат доста голям опит с палестинците с тази работа па да вземе да го приложиме и ниe тука!!!
20 Септември 2005 02:31
Е па това е голяма философия, та трябва евреи да ни учат как става. Най-добри са французите в тази област, евреите са под нивото на българските служби, ама щом някои има сметка да ги слуша е така....
Умници си мислят, че арабите като ги гърмят постоянно те са големи специалисти. Нищо подобно - зад цялата операция се крие нещо друго...
20 Септември 2005 02:52
Някои колеги от форума малко прибързано ме нарекоха анти-семит. Не, че аз много съм се развълнувал от това невярно определение и съм тръгнал бос по асфалта, но сега е моментът да им кажа: не е верно. Ето, че темата ми дава повод да покажа, че не са прави. А именно: Израелците имат най-добрият натрупан опит в борба с тероризма. Това не подлежи на съмнение. МОСАД не качва терористи на израелските самолети. За това пътниците ги искат там 3 часа преди полета. МОСАД издири всички убийци терористи избили отбора по борба на Израел през 1972 г. в Мюнхен и ги изби до крак. Преди години, палестинци и други еврейски брат'чети отвлекоха един пътнически самолет чак в Уганда. Тогава местният диктатор беше Амин. Израелците за няколко часа прелетяха разстоянието до летището в Уганда и с кола двойник на тази на Аминчо пристигнаха на Угандийското летище. Шофъорът на тази кола беше етиопец-юдеин, а останалите вътре командоси бяха черни като цигани, кавито с а истинските евреи, така, че в тъмното не не са си личали, че не са от Африка. Последва мощен щурм, в резултата на което бяха избити 160 местни горили (във всякакъв смисъл) от охраната на летището. Израелците дадоха само една жертва. За да бъда както винаги докрай честен, ще спомена, че номерата на МОСАД не можеха да мината само пред белите, русокоси войни на Вермахта. Тогава МОСАД-аджиите никакви ги немаше. Кучето скача спорeд тоягата. А бе аз нещо пак на финала, на метенато...Тамън показвах, че не съм антисемит и каво стана?
20 Септември 2005 03:33
Антибиотик-знаеш ли как се казва разузнавнето на френския легион-ГЕСТАПО!!!То ги е убучило и създало тази служба казвам ти го защото имал съм си работа с тях както и многонаши хора от нашия радикален кръг Доклко евреите или българските служби по добри, ако знаеш как са подготвени тези и действат където в момента са в Ирак, Босна и Херцеговина, Косово Афганистан , Еритрея ще ги сравниш с москвич 412 и ферари май!!Назе ни унищожиха по времето на демокрацията различните правителства и партийни централи ни унощожиха целия елит и прогниха това е истината та много от нас трябваше да се преселят по чужди държави и чужди нам воени конфликти!!!Можеш да си наясно ние , Радикалите как обичаме ''звездата на Давид'' ама ако се върнеме ние вие започвате да ни наричате съдружници на Москва, та сега нека сърбат тая чорба дето си е сготвиха, докато ние наберем сила и да върнем България на Българите!!!Да живее Велика България!!!Да живее во век и веков!!!
20 Септември 2005 05:38
Голема грешка. Требе да специализирате при Бен Ладен. Виж как цел свят го търси, а той си щъка на воля по баирите Тора бора или бора бора... . Не съм на течение......
20 Септември 2005 06:57
СветлоПиво-твоя Бин Ладен е Ученик на ЦРУ, ако нямаш на против няма защо да го търсиме, по добре ЦРУ да ги убучи другите, аз съм бил на специлизаия и при тях и съм участвал в разни операций с тях в екип да ловим уж терористи па то хората ако вземат да ни преценяват по действията май нас антитерористите ще изкарат че тероризираме хората!!!

Редактирано от - Радикална Партия на 20/9/2005 г/ 06:59:55

20 Септември 2005 08:30
...СІА ни прехвърля плътно на мосад...
20 Септември 2005 12:27
по добре ЦРУ да ги убучи другите, аз съм бил на специлизаия и при тях и съм участвал в разни операций

Еи Радикал, кога си смени ника на "радикална партия"?
И кога си бил "...на специлизая..." и си се УбУчавал?
20 Септември 2005 13:33
Ама ако ще си говорим като профани по-добре да отидем депутати да ставаме и това е...
Едно е лична охрана, друго е антитероризъм, съвсем трето е издирване и четвърто е ликвидиране...Всяка една от тези дейностите е свързана с различни техники и ресурси. Доктора ги е забъркал всичките в една паница...
Най-добри за лична охрана са французите, за антитероризъм (освобождаване на заложници) немския отряд и след това чифутите. За издирването не е философия щото е свързано с подкупи и мрежа, а ликвидирането е елементарно. Така че докторе не ми прехвалвай евреите..
За операцията в Уганда е все едно да влезеш в неохранявана зона - след това се прави следното: В синхрон се взривява фосфорна бомба в предната част на самолета (пред кабината, за да се привлече вниманието на терористите от силния гръм и ослепителната светлина - в почти всички случаи всички похители се втурват като невиждали бомба към предната част и в това време отзад идват гостите им) и малки комулативни заряди в багажното отделение или в зависимомт от конструкцията на самолета в задните люкове, за да се отвори пролаз към заложниците. Първи влизат най-точните стрелци и командват Легни - естетсено похитителите няма да легнат и ги неутрализират. Ако нямат бомба, готова за екплозия, опрерацията минава успешно с една две жертви - ако са гламави като руснаците се дават много жертви. При немците досега няма жертви при освобождаване.
В случая еврейските служби се присламчват към България с единствената цел да ни впрегнат в каруцата си..
Ако имахме свестни държавници щяха да им кажат учтиво - айде метла - ние нямаме проблем с тероризма.. А те докараха огромен брой курсанти от МОСАД, постоянно в България са такива полицейски служители и утре ако стане нещо питам кой ще е виновен???
Тъпанарите, които са подкупени от евреите , заради собствения си джоб поставят живота на българските граждани включително на деца в опасност...
20 Септември 2005 13:48
м а Упоменете тия кого ша ораняват ?
то илийкат аи и браточките илиеви немах а тез екстри и си отидофа ..
дали па останалите живи са збрали парици та са лобирали теа да ги ораняват?
кой е VIP ся
?

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД