:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Желязков: Трябва да имаме втори волейболен отбор

СНИМКА: БГНЕС
Николай Желязков позира със златната значка "Треньор на месеца".
България разполага с твърде много добри волейболисти и наличието на втори национален отбор е необходимо дори в години, когато няма извънредни участия като този сезон. Това обяви пом.-треньора на представителния тим Николай Желязков, който изведе алтернативния мъжки състав до сребърните медали от първите европейски игри в Баку '15 миналия месец. Заради успеха вчера той получи приза "Треньор на месеца", а избраниците му бяха признати за "Отбор на месеца" в традиционните анкети на пресклуб "България" за юни.

"Един треньор е добър, когато има добри състезатели. А аз имах страхотни такива - сподели Желязков. - Винаги е много приятно да срещаме уважението на хората. Понякога се получава, понякога - не. За мен игрите в Баку показаха нещо, за което доста хора бяха скептични - а именно, че имаме добър резервен отбор. Бях с момчета, които са бъдещето на националния тим. За мен е задължително да имаме втори отбор. Единственият проблем опира до парите, но ако искаме волейболът да бъде този спорт, който е в България, просто трябва да се намерят финанси за втори отбор."
1
1167
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Юли 2015 15:34
Истината май е друга. Първо -от къде очаквате финансиране? Спонсори някакви да се навъртат? Пак ли "държавата" -такива като кралев надявам се да няма в бъдеще. И как ще има спонсори, когато дори финалите се играят през работно време в градчета и паланки, защото УС на федерацията ви не смее да си покаже носа в София.
По въпроса за купищата добри играчи - има един на световно ниво, посрещач,но отказва да играе за лазаров, двама, нека да са трима добри на поста централен блокировач и две надежди за диагонал -толкова. Не се вижда втори класен посрещач, либеро и разпределител.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД