:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 597
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мачът

за световната титла по бокс в свръхтежка категория между Владимир Кличко (Укр) и Тайсън Фюри (Анг) ще се състои на 24 октомври в Дюселдорф (Гер), съобщиха от световната асоциация (WBA). Търгът за срещата се състоя в понеделник в Панама Сити. Претендентът Фюри влиза в двубоя със супершампиона като непобеден интерконтинентален шампион на WBA с актив на профиринга 24-0 (16 нокаута).



Флойд Мейуедър

бе лишен от титлата си в полусредна категория на професионалния бокс, която спечели по-рано тази година в мач срещу филипинеца Мани Пакиао. Причината за решението на WBA е, че американецът е пропуснал крайния срок, в който е трябвало да плати $200 000 и да оваканти титлата в лека-полутежка категория, която също притежава.



Басейн

"Приморски" във Варна ще бъде домакин на държавното лично отборно първенство по синхронно плуване от четвъртък до неделя, съобщиха от федерацията по плувни спортове (БФПС). Заявени са 184 състезателки от 8 отбора - "Нова" (Сф), НСА (Сф), "Тибрис" (Сф), "Левски Спартак 2000" (Сф), "Аква Спорт" (Вн), "Торпедо" (Вн), "Албатрос 2001" (Вн) и "Черно море" (Вн).
934
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД