:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 535
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившият капитан на ЦСКА

Валентин Илиев може да продължи кариерата си в чужбина. Той призна, че води преговори, но не уточни с кой клуб. 35-годишният защитник остана неприятно изненадан, че не получи покана да играе за ЦСКА във В група, въпреки че изрази готовност да подпише нов договор с отбора.



Доскорошният вратар

на ЦСКА Якуб Дивиш анализира ситуацията в клуба от началото на годината пред полското издание sport.pl. "След първия про­летен мач с "Локомотив" (София) нещата тръгнаха надо­лу. След като загубихме, бяхме поставени под ог­ромно напрежение и за­почнаха редица слаби ре­зултати. Треньорът си тръг­на, накрая и собственикът се смени. Тогава започнаха най-големите трудности. Парите бяха спрени напълно. С идването на Любослав Пе­нев игрово нещата се подобри­ха, но нищо повече. Отдавна се знаеше, че ЦСКА няма да има лиценз и просто доиграхме се­зона. В ЦСКА се научих да играя под огромно напрежение, но беше страхотно, защото подкрепата за отбора бе изключителна", заяви чехът, който се върна в "Млада Болеслав".



"Славия" завърши 1:1

с втородивизионния "Оборище" (Панагюрище) в контрола. Попадението за "белите" вкара Ивайло Димитров от дузпа, а съперникът изравни чрез Иван Колев.



Б група може да остане

с 15 отбора, след като в "Локомотив" (Мездра) още не са дали потвърждение, че могат да започнат сезона около 20-ина дни преди началото му. Общината в Мездра не може да осигури досегашния бюджет, а повечето от футболистите вече напуснаха заради безпаричие. "Локомотив" започна да отменя предсезонните си контроли заради липсата на средства.



Първото попълнение на

английския вицешампион "Манчестър С" е турският нападател Енес Юнал (18 г.). Той беше купен от "Бурсаспор" за 2 млн. паунда.



Завърналият се в английската

Висша лига "Уотфорд" счупи трансферния си рекорд, като купи френския халф Етиен Капу (26 г.) от "Тотнъм" за 5,7 млн. паунда. Предишният рекорд беше поставен през август 2007 г., когато Нейтън Елингтън беше привлечен от "Уест Бромич" за 3,25 млн. паунда.
935
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД