:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов влезе и в списъка на "Интер"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Димитър Бербатов имаше план да осъществи трансфер още щом напусна "Монако", но вече цял месец не може да си намери подходящ клуб.
Димитър Бербатов е един от вариантите за нов нападател на "Интер". Това съобщи сайтът Calciomercato в анализ на лятната селекция на клуба от Милано. Според информацията в списъка на треньора Роберто Манчини са още двама нападатели - Марко Бориело и шведът Джон Гуйдети. И тримата имат предимството да са свободни агенти.

Който и да бъде предпочетен от "Интер", ще бъде резерва на титулярния нападател Мауро Икарди, който стана голмайстор през изминалия сезон в Серия А заедно с Лука Тони (с по 22 попадения).

Бербатов е свързван от италианските медии с още един местен отбор - "Сампдория", но до момента няма официално потвърждение за интерес оттам.

34-годишният нападател е в процес на търсене на клуб, след като се раздели с "Монако". Имаше голяма вероятност той да подпише с гръцкия шампион "Олимпиакос", но финансовата криза в южната ни съседка засегна и този голям клуб, заради което преговорите бяха прекратени. Турските "Бурсаспор" и "Трабзонспор" и тази година заявиха Бербатов за своя цел, но той даде да се разбере, че предпочита да продължи кариерата си в Англия. Там пък от него се интересуват елитните "Борнемут" и "Уест Бромич".

Ако обаче бившият национал реши да пренебрегне Англия и да предпочете по-добра финансова оферта, то все още има вариант да подпише с клубове от американската Мейджър Лийг сокър или Катар. Очаква се Бербатов да обяви решението си до две седмици, тъй като повечето отбори започнаха вече подготовката си за новия сезон.
1028
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД