:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сакари Момои
Българин си призна, че е участвал



в схема за данъчни измами в САЩ, писа в. "Вашингтон таймс", позовавайки се на федералната прокуратура в Ню Джърси. 32-годишният Ваньо Минков е бил част от мрежа, която е злоупотребявала с лични данни, откраднати от счетоводни фирми. Обвинението твърди, че през 2012 г. криминалната група е проникнала в мрежите на поне четири счетоводни фирми и е откраднала данъчните декларации за 2011 г. на повече от 1000 клиенти. Информацията е продадена на трети лица или е била използвана за подаване на фалшиви декларации за възстановяване на данъци в размер на над 6 млн. долара.



Британската банка HSBC е уволнила



шестима свои служители заради това, че са си направили и публикували онлайн видеозапис, в който имитират, че извършват екзекуция в стила на "Ислямска държава", писа "Гардиън". На него се вижда как служителите се навеждат над коленичил мъж в оранжев гащеризон. Един от тях крещи "Аллах акбар", а друг размахва закачалка над врата му, сякаш се кани да го обезглави. "HSBC би искала да се извини за всички засегнати", заяви говорителят.



Почина най-възрастният мъж в света -

112-годишният японец Сакари Момои. Той бе обявен за най-стария мъж в света от "Гинес" миналия август. Момои е роден през 1903 г. във Фукушима и е работил като учител и директор на гимназия. Той има пет деца. Когато получи сертификата за рекордната си възраст, той каза пред медиите: "Искам да живея още около две години".
1210
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД