:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Скъсани български знамена посрещнаха Плевнелиев в Украйна

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Президентът на Украйна Петро Порошенко посрещна вчера в Киев българския си колега Росен Плевнелиев, който е на двудневна визита в страната. Положението на българското национално малцинство трябваше е бъде във фокуса на двустранните разговори.
Неизвестни лица разкъсаха около 15 български знамена в нощта срещу 7 юли в центъра на украинската столица Киев. Флаговете са били разположени там заради визитата на българския президент Росен Плевнелиев в Украйна, предаде ТАСС. От градския съвет са убедени, че причината за това е объркване на българското знаме с това на Русия заради нощното осветление.

Украинският президент Петро Порошенко благодари на българския си колега за "надеждната и постоянна подкрепа за Украйна, която защитава своята независимост и суверенитет",както и за подкрепата от страна на България към евроинтеграционните стремежи на Украйна, в частност по въпроса за получаване на безвизов режим с ЕС. Плевнелиев пък за пореден път обяви позицията си срещу присъединяването на Крим към Русия, което било нарушение на международното право. "За нас Крим е Украйна, а Украйна е Европа", каза българският държавен глава. Порошенко пък изрази надежда за привличането на пари от ЕС за строителството на магистрали, които да свържат украинските градове Одеса и Рени със сръбската столица Белград и да бъдат силен транзитен коридор през Румъния в Молдова.







10
2931
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
07 Юли 2015 19:51
Каквото и значимо да е постигнато - фотото......................... кърти мифки
07 Юли 2015 21:26
Порошенко пък изрази надежда за привличането на пари от ЕС за строителството на магистрали, които да свържат украинските градове Одеса и Рени със сръбската столица Белград и да бъдат силен транзитен коридор през Румъния в Молдова.

Какво общо има това с България.. и после в украинските уебсайтове... написано на .. руски:
Проект реконструкции дороги Одесса — Рени будет поддержан правительством Болгарии. Речь идет о помощи в привлечении инвестиций и создании совместной инфраструктуры. Об этом заявил вчера президент Украины Петр Порошенко во время совместного брифинга с президентом Болгарии Росеном Плевнелиевым.

Трябва много внимателно да се следи какви ангажименти поема Плевенлиев и какво общо имат те с българските интереси!
07 Юли 2015 21:29
снимката леко ужасява.
07 Юли 2015 21:39
Неприятните физиономии от снимката са показателни.
07 Юли 2015 21:47
Това някаква лична далавера с европейските пари ли прави?
Баце няма ли да ревнува такава магистрала ще бие по точки всичките наши плюс метрото и тангентата.
08 Юли 2015 00:49
Интересно на какъв език си говорят двамата?! Немски, македонски?! А снимката е с качества на най-добра карикатура на Комарницки.
08 Юли 2015 01:01
По-добре да нямаше български знамена. Много е мъчително да проумее човек що за народ би сложил подобно чучело за държавен глава. Не мисля, че в 13-вековната история на страната ни сме стигали подобно дъно. Предишните дъна естествено бяха селянина Жельо и онзи бракоразводния адвокат, дето дори не му помня името (помня само как наби едно круше на някакъв пред НДК).
08 Юли 2015 07:45
Всъщност май за първи път след евентуално ВСВ има скъсани български знамена в чужда държава. Даже по мачове не се е случвало наскоро.

Това си е постижение.
08 Юли 2015 09:24
А бонбонки произведени в Русия ще си внесем ли? Нали Поросенко бил закрил бизнеса си в Украина и сега произвежда само в Русия. (Обичам и шоколад и бонбонки, вкл и произведени в недемокрация)
08 Юли 2015 23:59
Украинският президент Петро Порошенко благодари на българския си колега за "надеждната и постоянна подкрепа за Украйна, която защитава своята независимост и суверенитет",както и за подкрепата от страна на България към евроинтеграционните стремежи на Украйна, в частност по въпроса за получаване на безвизов режим с ЕС.


Активният еврогееец благодарил на пасивния евврогеец.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД