:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 258
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл" ще домакинства в Ботевград за Купата на Европа

Баскетболният шампион "ЛУКойл Академик" ще домакинства в мачовете си от новия турнир за Купата на Европа в Ботевград. Това личи от публикуваната на сайта на европейската централа (ФИБА-Европа) програма на срещите в групите. Тимът е заявил "Арена Ботевград". Това не е прецедент за шампионите, които и при предишни участия в евротурнирите са домакинствали извън заличката в Правец - най-вече в София.

Първото домакинство на "ЛУКойл" е срещу "Калев" (Ест) на 4 ноември, а другите две са на 11 ноември - срещу "Макаби" (Ришон ле Цион, Изр), и на 18 ноември срещу "Енисей" (Рус). Иначе тимът започва турнира с гостуване в Красноярск на "Енисей" на 28 октомври.

Другият български участник в Купата на Европа - "Рилски спортист", стартира на 28 октомври с мач в Йоенсуу (Фин) с местния "Катая". Домакинствата в "Арена Самоков" са на 3 ноември (с "Цмоки", Блрс), 10 ноември (с "Рикер", Слвк) и 17 ноември (с "Катая").

Първите два тима от 14-те групи, както и 4-те трети с най-добри показатели продължават в следващата фаза на Купата на Европа.
773
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД