:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 566
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Зло за добро

Вестниците работят в пълен синхрон, сякаш ги правят под общ покрив. Като филхармония са: някой подхване тема, друг я продължи, трети я довърши. "Труд" извива трели от първа страница: "Менте цимент във всяка трета торба". Държавна проверка показала, че "32% от пакетирания цимент, продаван у нас, е некачествен". Ами сега? - излиза, че в триизмерното пространство строим слабовато третото измерение.

Проблемът е не само философски, но и теологичен, продължава "Стандарт": "Бетонират джамия на 400 години". Бизнесмен салафит от Дулово излял 15 кубика бетон на пода на разградската джамия "Макбул Ибрахим паша" и попречил на археологически разкопки. Само по себе си това е лошо, но като знаем, че и циментът е лош, нищо чудно разкопките да си продължат безпроблемно. От две злини - едно добро.

Да се върнем на "Труд", който забелязва: "Президентът изчезна, Борисов работи". Вестникът дава пример как може сам да си акомпанира. Изчезването на държавния глава е лошо, защото се създава впечатление, че през отпускарския месец не му се работи. По конституция "Плевнелиев няма право на отпуск и във всеки един момент изпълнява задълженията си", рекли от неговия прессекретариат, но не разкрили къде е. Затова пък наличието на премиер, на когото му се работи, въпреки че има право на отпуск, напълно ни удовлетворява. Остава да решим: като променяме конституцията, дали да не слеем президентската с премиерската институция и да направим едно голямо добро. Ще си имаме президент-премиер. И вече знаем името Му.

Даже знаем кой ще мачка ЦСКА във В група. "24 часа" донася важната новина: "Картотекираха Бойко Борисов срещу ЦСКА". Лошо е, че ЦСКА изпадна от елитната група. Но така пък получи уникална възможност да играе срещу "Витоша" (Бистрица), където е картотекиран премиерът Борисов като редовен футболист. Задава се небивало футболно зрелище и народът няма как да не е доволен.

Неслучайно тъкмо народът е рекъл: "Всяко зло - за добро".

1301
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД