:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 374
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичен хороскоп

Овен

Нямате време за губене

Дните са много натоварени и силни за родените през март. Не трябва да пропускате шансовете си. В разговор с човек, който е на висок пост, разбирате, че хоризонтите пред вас се отварят. Родените през март ще печелят, ще пътуват, ще се радват на изясняване на отношенията си с личност, която много ги интересува. Повечето Овни ще изживеят радостни събития, свързани с материални придобивки. Днес и утре очаквайте срещи с приятни хора. Много от вас ще получат подаръци. Предстоят ви дни на възход. В понеделник, сряда и четвъртък ще получите важни за вас известия. Ще направите интересни покупки. На някои от вас се налага да започнат ремонт. Ако заложите на здравия разум, победата ви е сигурна. Много от вас ще имат видими успехи в любовта. Не бива да скачате от цвят на цвят, за да имате голямата любов. Деловите ви планове ще получат развитие и подкрепа, ако успеете да ги представите, както им се полага.



Телец

Седмица на неясноти

Тези дни ще ви донесат много неясноти в личния живот. Възможно е една изневяра да ви изкара от релси и да ви изправи пред необходимостта от някакво решение. Няма да сте сигурни как точно е правилно да постъпите. От много време човек до априлските Телци е техен дразнител. Не бива да оставяте нещата нерешени или да се решат без вашето участие. Повечето от родените през май ще имат проблеми в деловата си дейност. Колега или колежка ще постъпят неетично и това ще причини спорове. Майските Телци ще очакват с нетърпение решаването на материален въпрос. Възможно е да имате проблеми с личност, която ви е мамила и е присвоявала пари или материални ценности, които са ваши. Очаквайте решение на проблем за пътуване. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. В сряда може би ще се наложи неприятен разговор с деловия ви партньор. Петък е добър ден за пътуване или за планирането му.



Близнаци

Хлъзгава почва под краката ви

Ще ви се наложи да решавате много проблеми, свързани с материални затруднения или придобивки. Родените през периода 1-15 юни имат по-голям шанс да се справят. Родените през май, а също и в периода 15-21 юни ще преживеят неприятни изненади, които ще се дължат на некоректност на партньорите им. За съжаление не се получава това, което сте очаквали. От много колебания може да почувствате, че нещо под краката ви се руши. Във вторник и сряда ще имате голямо напрежение на работното си място. В петък ви предстои важен спор, но не мога да кажа дали ще го спечелите. Като цяло всички в знака ще се радват на осъществена желана цел. Ще имат усещането за надмощие. Много е важно Близнаците да избягват конфликти и да си запазят душевното равновесие. Това ще им помогне да получат голяма част от желанията си. Много от вас, които сега сте безработни, имат шанса да намерите подходяща работа.





Рак

Люшкате се между разум и емоция

Няма да имате големи загуби, но ще се чувствате некомфортно. Усещате умора. Умеете да се борите, но всяка борба бързо ви изтощава. Родените през юли да намалят темпото. В понеделник и вторник трябва да сте внимателни при решаването на проблем, свързан с бъдещата ви дейност. За Раците тези дни не са период на компромиси. Проявете по-голямо търпение, проучвайте много добре, но като решите нещо, не отстъпвайте. Родените през юни да се ориентират внимателно в обстановката и още по-внимателно и предпазливо да пристъпят към подписването на договори и сътрудничества. Безработните трудно ще намерят сега работа, която ги удовлетворява. В сряда и петък ще ви предстоят срещи, за които трябва да се подготвите добре. Трудностите в бизнеса ви са временни. Бъдете по-въздържани, но отстоявайте позициите си. Ще имате трудности и в личния си живот. Намеренията ви за брак няма да се осъществят сега.



Лъв

Важен, но труден период

За повечето от вас тези дни са много важни. Обърнете по-голямо внимание на отношенията си с околните. Съществува напрежение и е вероятно вие да го предизвиквате. Родените през август ще имат разногласия с партньора. Дано да проумеят, че не всичко се върти около тях и че не са център на вселената. Родените през юли ще имат много добри шансове и само от тях зависи да не ги пропуснат. Августовските Лъвове могат да имат проблеми с дома си около средата на периода. Неприятна раздяла ще ви накара да се усамотите. Родените през юли ще имат материална придобивка. Ще имат и разногласия с роднини, с които от доста време взаимно си играят по нервите. Във вторник бъдете много предпазливи във всяко отношение. Родените през август ще имат тежки и не особено приятни разговори в петък. За Лъвовете през този период важна роля имат пътуванията. Бъдете предпазливи и се пазете от Близнак, сблъсъкът с него ще е болезнен.



Дева

Между желанието за почивка и работа

Имате добри шансове да се насочите правилно и да не отстъпвате. Родените през август ще имат желание да спрат всичко и да се оттеглят някъде на почивка. Но това трябва да стане през тази или следващата седмица. През тези дни ще можете само да пътувате, и то в командировки. В сряда и четвъртък ще проведете важни за вас срещи. Родените през септември ще се освободят от нещо, което ги притеснява. С нещо ще ви олекне, ще се чувствате по-малко натоварени, като в същото време ще очаквате и решението на важен делови въпрос. Човек, когото не познавате, ще ви протегне ръка и ще ви помогне да изясните ситуацията. Родените през септември ще имат възможности да движат деловите си неща в по-бързо темпо. Ще имате финансови и обществени успехи. Проявете повече разум, ако искате да стигнете до това, към което се стремите. В понеделник и сряда ви предстоят важни срещи, в петък ще намерите подкрепа.



Везни

Мислите за увеличаване на парите си

Много от Везните вече са в отпуска. Тези, които все още са по работните си места, имат добри шансове да помислят за увеличаване на парите си. Личност, която е ваш началник, може да изиграе положителна роля за пътуване извън страната, с което ще решите веднъж завинаги проблем, свързан с бъдещето ви. В сряда и четвъртък бъдете внимателни с колега, който проявява открито егоизма си. В петък делови ангажименти ще ви помогнат да подпишете дългосрочен договор, от който ще получите добри пари. Кръвен роднина отдалеч може да ви посети или да ви покани на гости. Приемете поканата. В средата на седмицата спор с колега ще ви развали настроението. Ще решите много бързо и сполучливо битов проблем. Ще започне една изключително приятна любовна история с вас. Тя ще ви съживи, ще събуди стари мечти, ще ви даде кураж да се борите.



Скорпион

Трябват ви търпение и стоицизъм

Няма да има спокойни дни за Скорпионите, но ви очакват доста ядове. Някои неща в сметките и очакванията ви няма да се получат, както ги искате. Проявете разум, ако не искате загуби. В понеделник и сряда ще имате голямо напрежение. Във вторник на бива да превръщате в голям конфликт лека препирня. Родените през октомври много внимателно трябва да решат проблем, свързан с офис или дом. Належащо пътуване в чужбина ще принуди октомврийските Скорпиони да мислят за разширяване на бизнеса си. Родените през ноември може да претърпят служебна загуба и да преживеят неприятен конфликт в дома си. Скорпионите са много енергични и бързи, но понякога точно това е причината да вземат грешни решения. Може сами да усложните проблемите си. Борете се за реални цели. Предстоят ви проблеми със закона. Намалете натоварването си и темпа на работа, не допускайте преумора.



Стрелец

Започнете нещо ново

Може да си позволите започването на нови неща. Ще се чувствате много по-добре. Родените през ноември да отделят повече време и внимание на личния си живот, ако искат да имат проблеми. Очаква ви доста изнервяща връзка. Родените през декември могат най-после да си позволят почивка. Ще получите добри известия. Декемврийските Стрелци ще се радват на материално благополучие, а също и на нови контакти, които ще им открият нови пътища в живота. Не слугувайте на ината си. Жените ще имат делови проблеми. Ще се стигне и до неприятен конфликт. Дамите могат да имат и здравословни проблеми. В сряда и четвъртък повечето от Стрелците ще проведат много важни срещи. Имате предимство през тези дни пред колега, който е и ваш конкурент. Поддържайте професионалното си ниво без прекъсване. Не си позволявайте да изоставате от новостите. Жизненият ви тонус ще бъде добър.



Козирог

Несбъднати очаквания

Немного добри дни за родените през декември. Нещо ще застане на пътя им и ще се наложи да се справят много бързо, но без да е сигурно, че краят ще е успешен. Очакват ги напрегнати разговори. Възможни са дребни загуби и проблеми в дома. Родените през януари ще имат трудности при реализацията на нещо ново, но ще ги преодолеят бързо. Ще са въвлечени в разговори, които няма да са им в полза. Всички Козирози ще се наложи да намерят начин да си починат малко. Това може да стане и с едно приятно пътуване. Налага се да сте по-инициативни Козирози, по-настоятелни, но не нахални или нагли. Родените през януари ще постигнат неща, които не са очаквали. Във вторник, сряда и петък ще имате голяма натовареност. В четвъртък ще се срещнете с личност, която ще ви изнерви. Не рискувайте с промени в екипа, с който работите. Той не е причина да се бавят вашите нови начинания, защото не сте ги планирали реално.



Водолей

Подгответе се за изпитания

Много ви се струпа в последно време и ви се иска да си починете, но за много от вас това не може да стане сега или ако откраднете някой и друг ден, ще ви се стоварят допълнителни трудности. Трябва да се борите за поставените си цели, и то сега и тук, на работното си място. Но за да се получи нещо, трябва да сте последователни и реални. В деловата ви дейност не всичко ще стане както го искате и това ще ви изнерви. Направете компромиси, ако не искате да загубите всичко. Във вторник и четвъртък се налага да проявите търпение и дипломация към вашите партньори. В петък може да се наложи да пътувате, а в понеделник ще водите важен разговор, свързан с бизнеса ви - ще ви напрегне много. Една неприятност може да предизвика финансови затруднения. Вината е у вас. Изчакайте парите, които трябва да получите. Налага се да проведете разговор с интимната половинка. Постарайте се да премине спокойно.



Риби

Доверете се на интуицията си

Напрежението ще ви изнерви, особено в понеделник и сряда, когато няма да имате възможности да решите във ваша полза проблем, който назрява отдавна и ви вълнува. Родените през февруари да са по-взискателни към екипа, с който работят. Родените през март да са предпазливи с финансите си. Във вторник вероятно ще проведете неприятна среща с шефа си. Иска ви се да решавате всичко за ден-два, но не може да стане, защото задачите ви са сложни. Проблем с жена от вашия дом ще ви накара да се замислите за здравето си и за себе си изобщо. Не бива да свивате възможностите си заради неважни причини. По-добре мислете как да развивате дейността си и да се чувствате пълноценни. Родените през март да са внимателни със здравето и да се пазят от измама. В личния си живот имат много възможности, но трябва да са по-земни. Имат силна интуиция и е добре по-често да й се доверяват.
4087
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД