:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 372
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" ще бъде без нападатели и във Варна

140 униформени ще се грижат за реда на стадион "Тича"
Въпреки очакванията, че двамата нови нападатели на "Левски" - Атанас Курдов и Оумар Диаби, ще получат служебни картотеки, това не стана и в четвърти мач от първенството на А група клубът не може да разчита на тях. "Сините" гостуват днес на "Черно море", като треньорът Стойчо Стоев отново ще бъде принуден да играе без чист таран, който да реализира положенията на тима.

"Нямам особен избор, тъй като разполагам само с 16 футболисти, от които 8 са юноши. Именно тези млади играчи трябва да бъдат подкрепяни, защото ако двама от тях се утвърдят в първия отбор, това ще бъде огромен успех", коментира Стоев. И допълни, че въпреки многото проблеми във Варна тимът му ще се опита да спечели първата си победа в първенството.

Специалистът допълни, че преди началото на сезона е бил наясно какво го очаква още в началото на шампионата - редуциране на бюджета и създаване на нов отбор, в който ще трябва да се налагат млади футболисти. Стоев признава, че е имал два пътя пред себе си - единият да стане и да напусне, а другият да си понесе кръста. Той е избрал втория и не съжалява за решението си.

"Във Варна ни предстои много тежък мач, но все още е рано да се говори дали изгубените до момента точки са фатални. Може би като изиграем първата част от първенството, ще мога да бъдат по-точен. Хубавото е, че сме още в началото и има много мачове, в които ще може да се навакса пропуснатото", каза Стоев.

В същото време полицията във Варна обяви, че взима сериозни мерки за сигурност за днешния двубой. На стадион "Тича"се очакват над 1500 привърженици на "сините", като не се изключва някои от желаещите да не успеят да влязат на съоръжението, чиито капацитет е 10 000 места. За сигурността на зрителите преди, по време и след самия двубой ще се грижат 110 представители на жандармерията и 30 на полицията.



11
1100
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
07 Август 2015 22:15
Нямам особен избор, тъй като разполагам само с 16 футболисти, от които 8 са юноши. Именно тези млади играчи трябва да бъдат подкрепяни, защото ако двама от тях се утвърдят в първия отбор, това ще бъде огромен успех

Разбира се, че ще ги подкрепим! Само "Левски"!
08 Август 2015 20:32
Ужас...чорбариата е в потрес-адмирал Кольо го паднахме.Айде да започват да доказват как мача е бил уговорен.
08 Август 2015 23:20
Сърце, душа, за Левски София!
09 Август 2015 09:00
(снимка: натиснете тук)
09 Август 2015 10:39
Пресконференция във връзка с предстоящия юбилеен мач между ПФК Левски и Юргорден

Натисни тук
09 Август 2015 11:49
Най-после видях прословутия левскарски дух и воля за победа. Видях и поне три точни попадения при селекцията. Боби Цонев започва да набира самочувствие и поне според мен, има голям шанс да се наложи в титулярния състав. Ако и Абди се завърне нещата ще потръгнат.
А пропо, това момче, Балджийски-от Монтана, не е ли наш юноша? Или греша?
09 Август 2015 12:35
Балджийски-от Монтана, не е ли наш юноша?


Да, наш юноша е.
09 Август 2015 12:41
А пропо, това момче, Балджийски-от Монтана, не е ли наш юноша? Или греша?

Не,не грешиш, наш юноша е. Играеше в офанзивната част на халфовата линия, повече в дясната и страна. На мен много ми се нравеше и много съжалявах като го пратиха да се обиграва в Ихтиман. А после ...
09 Август 2015 14:15
го пратиха да се обиграва в Ихтиман.

Ами, нали трябваше Педро и Педровци да се налагат. Скорост, дрибъл, удар, физика- всичко си има момчето. Ама, кой да го види?
09 Август 2015 14:20
Според мен се очертава много труден мач срещу отбора на Ферарио. И Литекс и Лудогорец се измъкнаха само поради съдийските подпирки.
09 Август 2015 14:56
За нашите лесен мач няма. Но зависи и как ще тръгне мача на монтанци. Пък и не сме заплаха за Литекс за да ни се хвърят като за последно.
Надявам се да стане здрав, приятен за гледане мач.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД