:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 241
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Рудиментал" идват с женски глас в София

СНИМКА: keycom.bg
"Рудиментал"
С два концерта у нас зад гърба си "Рудиментал" не са вече непозната група за България. Но следващият - на 12 септември в зала 3 на Интер Експо Център в София, ще бъде по-различен. Този път идва не цялата група, а Томас Джулс (вокали), Марк Кроун (тромпет) и Лион Роли. Заедно с тях ще е Ела Ейре, която записа с "Рудиментал" хита Waiting All Night. Тя ще изпълни и други песни с британците, но и свои собствени композиции като If I Go, Deeper и Together. Именно тези песни обърнаха внимание на критиците върху Ейре и я наредиха сред откритията на музикалната сцена на Острова в последните години.

"Помним България, помним енергията в залата и знаем, че ни очаква незабравима нощ. Щастливи сме и че отново ще се срещнем на сцената с Ела Ейре - сигурни сме, че ще бъде една нощ, която ще се запомни. Ако мога да дам някакъв съвет на публиката - бъдете там, защото готвим зрелище", заяви Лион Роли пред организаторите KeenActs.

"Рудиментал" в момента са на турне, което представя новия им албум We The Generation (с вече изявени хитове като Never Let You Go, Bloodstream и още едно парче с Ела Ейре - Too Cool). Обиколката включваше впечатляващи спирки като "Гластънбъри", канадския "Бестивал", хърватския "ИнМюзик", "Лолапалуза" в Аржентина и Бразилия, а и японския "Фуджи рок" преди дни.

Билети за 12 септември се продават по 50 лв. в мрежата на "Ивентим" и билетния център на НДК.
118
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД