:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за вторник

Трилър

"Нито дума"

Д-р Нейтан Конрад се събужда и открива, че дъщеря му е изчезнала, а апартаментът му е под наблюдение. Похитителите не търсят пари - те искат само Конрад да извлече шестцифрен номер от обърканото съзнание на психично болна тийнейджърка. Ако не получат това, което им трябва, те ще убият единственото му дете.

Часовникът отброява минутите, пациентката не проговаря и докторът е принуден да предприеме и невъзможното, за да спаси дъщеря си.

Режисьор: Гари Фледър, с Майкъл Дъглас, Британи Мърфи, Дженифър Еспозито, Шон Бийн, Оливър Плат, Фамке Янсен и др., САЩ, 2001 г.

KINO Nova, 21.00



Екшън

"Червена зора"

Пристигнали с флотилия от самолети, севернокорейски вражески войници завземат цялата страна. Бързо и без никакво предупреждение всички жители се превръщат в затворници на собствените си градове.

Решени да се борят на всяка цена и да сложат край на окупацията, група младежи, приели името "Върколаците" и предвождани от непоколебимия Джед Екърт, се впускат в безмилостна битка на живот и смърт...

Режисьор: Дан Брадли, с Джош Хътчерсън, Крис Хемсуърт, Исабел Лукас, Джош Пек, Адриан Полански, Брет Кълен и др., САЩ, 2012 г.

Диема, 22.00



Комедия

"Анонимни автори"

Когато глупавичката Хана Риналди става част от западнала група непубликувани писатели чудаци, чието мото е "Всички за един", никой дори не подозира, че тя ще пожъне успех буквално за една нощ. А се случва именно това.

Кариерата на Хана получава летящ старт, а ексцентричните й завистливи колеги по перо се опитват да намерят своя собствен път към заветната първа публикувана книга. Напрежението и съперничеството нарастват, не липсват и разбити сърца. Разочарованието прераства в отчаяние. Добре, че единствените оръжия, с които разполагат, са думите и писалките...

Режисьор: Ели Канър, с Кейли Куоко, Крис Клайн, Денис Фарина, Тери Поло, Дилън Уолш и др., САЩ, 2014 г.

HBO, 21.05







112
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД