:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 485
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ГЕРБ в Своге се разцепи заради предизборен скандал,



след като 80 от членовете на местната структура се заканиха в отворено писмо да напуснат партията, ако ръководството на партията не оттегли номинацията на сегашния кмет на града Жоро Цветков за втори мандат. Според разбунтувалите се гербери кандидатурата му е грубо незачитане на мнението на местната организация, която подкрепила с 20 гласа повече другия кандидат - Георги Петков, бивш и.д. кмет и организационен секретар на ГЕРБ в града. Недоволните упрекват настоящия кмет в злоупотреби, самоуправство и авторитаризъм. Той пък ги обвини, че изпълняват политически поръчки на бившия кмет от ДПС Емил Иванов, който имал намерение да се кандидатира за кмет.



Варненското село Бозвелийско е второто огнище



на антракс. Решението бе взето от кризисния щаб към областния управител на Варненска област. "Нищо не беше спестено. Всички бяха надеждно уведомени - кметът на населеното място, самите хора. Версията, която е най-логична, е, че намереното животно се е заразило вследствие на изхвърлени кости на сметището на с. Бозвелийско. По тази причина обявихме селото като второ огнище", каза областният управител Стоян Пасев пред БНР.



Меглена Кунева силно похвали



работата на депутатите от ДБГ, чийто лидер е вицепремиерът. "Седемте народни представители на Движение България на гражданите в парламентарната група на Реформаторския блок са движеща сила за постигане на заложените реформи. Важно е да има партии, които се стремят към по-високи цели и принципи, и Реформаторският блок е една от тях", заяви тя пред "Фокус". Като с това намекна, че идеята РБ да се превърне в партия не е умряла.
987
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД