:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" готви раздяла с Рибейро и щаба му

Бруно Рибейро
"Лудогорец" и треньорът Бруно Рибейро са пред раздяла, която може да стане факт още тази седмица. Причината не е в равенството срещу "Монтана" (1:1) миналата седмица, а в неубедителната игра на тима. Португалският специалист оцеля след отпадането от Шампионската лига от "Милсами", след което шампионите записаха победи над "Черно море" и "Левски". И те обаче не бяха постигнати с убедителната игра, което накара собствениците на клуба да свалят доверието си от Рибейро и щаба му.

Самият португалец продължава да се оправдава с футболистите си. След равния в Монтана той обяви, че причината за изгубените точки е в липсата на увереност у играчите, които все още страдали за отпадането от Европа. Рибейро бе категоричен, че отборът трябва да продължи да работи усилено, за да може да излезе бързо от ситуацията.

Въпреки уверенията му шансовете той да се задържи на поста си са минимални. В "Лудогорец" вече имат готов вариант за треньор и това е Радослав Здравков, който влезе в щаба на Рибейро веднага след поражението от "Милсами". Преди обаче да бъде официализирана смяната, трябва да бъде решено как ще се процедира със сегашния треньор. Рибейро има железен договор и ако бъде освободен, ще получи сериозна неустойка. Затова и португалецът не е склонен сам да напусне. Затова се търси компромисен вариант - при раздялата специалистът и асистентите му да получат по няколко заплати и да приключат отношенията си клуба.



1805
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД