:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,581
Активни 142
Страници 24,215
За един ден 1,302,066

"Пежо 206" идва и във версия седан

"Пежо" ще лансира триобемна версия на градския си хит 206. По предварителни планове тя ще е насочена към по-бедни пазари, където има търсене за подобни машини. Те запазват по-ниската цена и удобството на компактността, но са по-функционални и стават и за семейна употреба.

Интересът към тях варира силно на различните пазари. В Стара Европа триобемните версии на градски коли нямат особен шанс. В Германия например "Поло Класик" не е популярен. В Испания обаче си харесват "Сеат Кордоба". "Рено Клио Симбол" пък се произвежда в Турция и Русия и не стига до Франция. Лансиран бе и като регионален източноевропейски продукт и намери много добър прием. Специално у нас е хит.

"Пежо 206 седан" ще бъде с регионална насоченост, вероятно и към Балканите. Триобемната версия ще се прави от иранския съдружник "Ходро", но ще отговаря на техническите и качествените изисквания на френската фирма. Иранците имат опит в производство на 206, като за техните условия конструкцията е леко променена. "Ходро" дори се опитаха да продават свои 206-ци в Русия и се стигна до скандал. Те не само са нарушили договора си с "Пежо", но и могат да повредят имиджа на марката, като пускат тропически версии в сибирски студове.

Ако "206 седан" стигне до нас, то той ще бъде под фирмен контрол и със съответните гаранции и обслужване. Официалната премиера е във Франкфурт, а към пазарите моделът ще тръгне от началото на 2006 година. В момента 206 се произвежда в пет страни (Аржентина, Бразилия, Франция, Иран и Великобритания), в повече от 3000 екземпляра на ден.
3
2866
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
20 Септември 2005 09:27
Да бе, тва на Фотошопа ли са го "сглобили". С багажника на 407-мака.
20 Септември 2005 13:37
Е те това вече си го купих. Отмах!
20 Септември 2005 13:44
Това по-грозно от на мегана секси задника
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД