:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Звездата на "Берое" се скара с Хубчев

Нападателят на вицешампионите иска незабавно да напусне клуба
СНИМКА: BEROE.BG
Жуниор Мапуку (вдясно) е любимец на голяма част от публиката на "Берое", но вече е в явен конфликт с треньорското ръководство.
Нападателят на "Берое" Жуниор Мапуку е влязъл в тежък конфликт с треньора Петър Хубчев и иска да напусне клуба веднага. Между двамата тлееше напрежение още в началото на сезона, след като конгоанецът беше сменен в няколко мача, при което изразяваше недоволството си. Капката обаче е преляла след последната му замяна - при 1:1 с "Черно море" в понеделник. Тогава Хубчев влезе в конфликт с част от феновете на отбора, които негодуваха защо любимецът им не е оставен да доиграе мача.

На следващия ден Мапуку не се е явил на тренировка, като версиите са две - получил е забрана от наставника или е бойкотирал на своя глава. Втората възможност се подкрепя от информация на радио "Дарик", според която конгоанецът е искан от испанския втородивизионен "Елче". Този клуб е отказал да плати исканата от "Берое" сума за футболиста, което пък е предизвикало африканеца да започне да се държи така, че да провокира прекратяването на договора му. Така Мапуку би станал свободен агент, което ще му позволи безпроблемно да подпише с друг клуб. Но пък "Берое" е в правото си да сезира ФИФА за нерагламентиран контакт на "Елче" с играча, който има действащ договор със старозагорци за още 2 сезона.

При всички случаи Мапуку няма да попадне в титулярния състав за съботното домакинство срещу "Ботев" (Пд) от 6-ия кръг в А група. Много е вероятно дори да остане извън групата за мача, тъй като Хубчев не толерира своеволия в състава и постоянно подчертава, че всеки футболист трябва да се подчинява на колективните интереси.

Самият треньор също е под напрежение за двубоя заради въпросната разпра с феновете и вече нескритото недоволство на голяма част от публиката срещу прекалено дефанзивната тактика, с която играе "Берое". За мача с "Ботев" ще бъде възстановен защитникът Венцислав Василев, който не играе от края на юли заради разтежение.
10
895
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
20 Август 2015 20:29
На такива като тоя...Мапуку,дето преди да дойде в България,сигурно само майка му го е знаела,цярът е известен още от времето на Коловати,а именно:
-до изтичане на договора да гледа видео с мачовете на Петко Петков,Васил Драголов и прочия и да се учи.
Баси...откъдр ги намират такива...айде да не казвам.
21 Август 2015 10:25
Добре е феновете на "Берое" да си отговорят на един простичък въпрос - Кого предпочитат - Хубчев или Мапуку? Кой дава повече на отбора им?
22 Август 2015 02:36
Виждал съм го по репортажите това момче, определено такива като Мапуку в България се броят на пръстите на едната ръка, а такива като Хубчьав с лопата да ги ринеш. Въпросът е с какво са били обосновани смените на конгоанеца, освен с лични селски прищевки на Хубчьав. Още веднъж, дали треньор ще е Хубчьав или неговия заместник Т.Минчев ( спомням си, че той беше добър защитник и дори имаше мачове за националния отбор през 80-те.), няма никакво значение.
22 Август 2015 09:29
такива като Хубчьав с лопата да ги ринеш

А, за такива многознайковци като теб и багер не стига!
22 Август 2015 10:11
Виждал съм го по репортажите това момче, определено такива като Мапуку в България се броят на пръстите на едната ръка, а такива като Хубчьав с лопата да ги ринеш
22 Август 2015 10:14
22 Август 2015 10:19
22 Август 2015 10:22
22 Август 2015 10:24
22 Август 2015 10:27
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД