:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 302
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" (Пд) ще пробва френски нападател

Саер Сене
Нападателят Саер Сене е бил предложен на "Ботев" (Пд), съобщи спортният директор на клуба Георги Марков. 28-годишният французин е израснал в школата на "Пари Сен Жермен", а през кариерата си има 3 години във втория отбор на "Байерн", за който изиграва 55 мача и отбелязва 19 гола. След това Сене преминава в американския "Ню Инглънд Революшън" - 55 срещи и 17 гола, преди да облече екипа на "Ню Йорк Ред Булс". За последно е играл тази пролет в "Блекпул", където обаче записва едва една официална среща.

От "Ботев" заявиха, че вече са гледали мачове на Сене и са останали впечатлени от изявите му, но въпреки това ще искат да го пробват, преди евентуално да му предложат договор. В клуба търсят още нови попълнения, като очакват крайните решения на Стефан Велев и Владислав Романов, към които са отправени официални оферти. Очакват се и още играчи от чужбина, които ще карат проби. С тима още от понеделник тренира конгоанецът с френски паспорт Рахави Кифуети.

Със сигурност поне до зимата в тима остава Милен Гамаков, към когото имаше интерес от "Хартс". В "Ботев" обаче са на мнение, че цената на халфа, който стигна и до националния отбор, тепърва ще се повишава и през следващия трансферен прозорец той ще може да бъде продаден по-скъпо.
2
711
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
21 Август 2015 00:35
Заплатите на Иршак и Стаховяк още не са изчистени, има вероятност те да се обърнат към ФиФА за съдействие, за чий са ни още чужденци, този едва ли ще заиграе за по малко от 3000Евра.
21 Август 2015 06:39
Обичаметецецоооу плаща!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД