:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 484
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Теленор" пусна нови планове



"Интернет", които включват и потребление в роуминг. Клиентите, които изберат план "Интернет 1500", ще имат 1500 MB на максимална скорост всеки месец, валидни за България, както и до 150 MB, които да използват на територията на ЕС, само за 10.99 лв. Срещу месечна такса от 14.99 лв. потребителите ще имат 3500 национални МВ на месец и до 350 МВ за роуминг в зона ЕС за срока на договора си. А на желаещите да сърфират свободно "Теленор" предлага 12 000 МВ национален интернет трафик месечно и до 1200 МВ в ЕС, валидни до края на договора, на цена от 29.99 лв.



Лот 4 от магистрала "Струма"



ще бъде завършен до седмица, съобщиха от пътната агенция вчера. На три от четирите пътни възела - Петрич-Дамяница, Генерал Тодоров и Ново Делчево, се полага износващият пласт от настилката и се поставят мантинели и маркировка. Новата връзка за Марикостиново - Петрич - Гоце Делчев пък трябва да е готова до 11 септември. Там строителите монтират еластични предпазни огради и шумоизолиращи стени. Изпълнител на лот 4 - отсечката между Сандански - Кулата, е гръцката "АКТОР" АСД.





908
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД