:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Давид Фоенкинос представи филма "Деликатност" във Варна

На Международния филмов фестивал "Любовта е лудост" във Варна, за да представи филма по неговата книга "Деликатност", гостува френският писател Давид Фоенкинос. Лентата е реализирана съвместно с неговия брат и бе част от конкурсната програма. Прожекцията бе в събота във Фестивалния и конгресен център, а вчера имаше специална пресконференция с автора и среща с публиката в книжарницата на центъра.

В рамките на фестивала вчера в Пресцентъра се проведе кръгла маса на тема "100 години българско кино", организирана съвместно със списание "Кино". Фестивалната програма продължи с филмите "Русалке моя, моя Лорелай" от Украйна и Русия и представяне на Нана Джорджадзе, "Последният екзекутор" от Тайланд, българския "Бартер" и френския "Дийпан", който бе показан късно снощи. В зала "Европа" пък бяха прожектирани "Балада за войника", Русия, "Нахапет", Армения, "Две жени", Русия, Франция, Великобритания, и представяне на Анна Астраханцева, "Сърце, сърчице", Полша, и "Като белег в душата", Португалия.

Днес програмата включва американския филм "Мама, убиецът и аз" и представяне на режисьорката Хедър Донел, руския "Изпитание", китайския "Обещание за вечна любов" и късната прожекция на испанския "Малкият остров".

В зала "Европа" са прожекциите на "Белоруската гара" и арменските филми "Белият град, Конд" и "Документалист", френския "Три сърца" и коопродукцията на Великобритания, Холандия и Мексико "Айзенщайн в Мексико"
785
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД