:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,582
Активни 142
Страници 24,216
За един ден 1,302,066

Феновете на ЦСКА на бунт срещу цени

Димитър Пенев избран за шеф на ветераните на клуба
Очакваните високи цени на билетите за реванша ЦСКА - "Байер" предизвикват вече открито недоволство у "червените" запалянковци.

В домакинството с "Нафтекс", спечелено с 3:0, цялата публика (към 6000 зрители) бурно освирка ръководството на клуба, след като преди това със скандирания агитката предположи, че цената на пропуските ще е 30 лв. Сценката се повтори неколкократно през второто полувреме. Никой от клуба обаче не коментира ропота и дюдюканията. Очаква се до края на седмицата да станат ясни самите цени. Има вече слухове, че те ще варират от 15 до 30 лв. От клуба заявиха неофициално само, че билетите едва ли ще са толкова скъпи.

Треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич разпореди 5 занимания тази седмица до гостуването на "Пирин 1922" в събота. С проблеми на вчерашното възстановяване бе само Валентин Илиев. Той бе сменен още преди почивката срещу "Нафтекс" заради подновяване на травма в ребрата. Йешич специално похвали босненския национал Сергей Якирович за бързата му интеграция в тима. Пускането на дебютанта Илко Пиргов на вратата пък Йешич обоснова така: "В ЦСКА сега има трима вратари, които работят добре на тренировките. Поставих днес Пиргов на вратата, защото имах и някои тактически идеи. И занапред ще процедирам така с въртенето на вратарите."

Христо Янев е напълно здрав, след като влезе за 15-ина минути срещу бургазлии. Той ще бъде пуснат на мача в Благоевград, за да си навакса 1-месечното отсъствие от терена.

Треньор N1 на ХХ век Димитър Пенев вчера бе избран за нов председател на клуба на ветераните на ЦСКА. Той спечели с 28:0 гласа срещу Крум Янев. Постът бе овакантен след кончината на Иван Колев. Пенев благодари за оказаното доверие и обеща по-тясно сътрудничество между ветераните и клуба.
1
595
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Септември 2005 13:40
Затова стадиона на чорбарчетата ще си седи празен. Но това хич не е зле, няма да има амортизация. И няма да се притесняват ЦСКА-рчетата в отбора, като играят с чужденците, че някой ще ги освирква.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД