:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Матей Казийски

и бившият треньор на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев са инициатори на проект за детско-юношеска школа по волейбол базата на столичния учебен комплекс "Българско школо". Волейболната звезда Казийски, Стойчев, председателят на сдружение "Приятели на волейбола" Васил Симов и собственикът на "Българско школо" Сашо Дончев ще представят проекта официално на пресконференция в четвъртък.



Волейболният

женски тим на България, който е на подготовка в Бразилия, загуби в Рио де Жанейро от състава на Холандия с 2:3 гейма в контролна среща. Най-резултатна бе Добриана Рабаджиева с 21 т. Снощи бе друг спаринг - с тима на Германия.



Кубрат

Пулев и новият му треньор Ули Вегнер имат една цел - световната титла в кат. супертежка. Това обяви германският специалист, който се зае с подготовката на българския боксьор в края на февруари. Първият бой на Пулев след нокаута от Владимир Кличко (Укр) миналия ноември в срещата за титлата ще бъде на 26 септември в Берлин (Гер), но съперникът още не е известен.



Ник Кирос

бе глобен още $25 000 и наказан условно за 1 месец с изпитателен срок половин година. АТР санкционира австралийския тенисист за потъпкване на феърплея в мача срещу Стан Вавринка (Швейц) с обидни намеци за неговата приятелка на турнира в Монреал преди три седмици. Тогава Кириос бе глобен $10 000. Ако в следващите 6 месеца направи нова простъпка, ще бъде отстранен за 1 месец от професионалния тур.



Баскетболният

"Левски" започна подготовка за новия сезон под ръководството на новия треньор Николай Господинов. В тима има ще има 4-ма от националния тим до 16 г. Очаква се чуждестранните играчи - Тайлър Лейзър и Илия Милутинович, да пристигнат скоро и в началото на следващата седмица отборът да е в пълен състав.



Носителят

на купата на България по баскетбол - "Черно море", започна подготовка с 12 играчи, без нито един чужденец. Вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев заяви, че тимът ще разчита само на българи. "С изключение на Станислав Славейков всички баскетболисти са от нашата школа", допълни той. Според Варчев все пак може да бъде взет център от чужбина.



Американецът

Остин Барнс (23 г., 203 см) е поредното попълнение на баскетболния "Берое". Крилото идва от колежанското първенство на САЩ (NCAA), където игра в "Брадли Брейвс" от Пеориа, Илинойс.
650
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД