:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) е покрил над 70% от дълговете си

----
Сдружението "Обединение за "Локомотив", което управлява "Локо" (Пд), е покрило над 70% от дълговете, наследени от предишното ръководство. Това съобщи вчера изп. директор на клуба Константин Думанов. Той разкри, че преди 2 месеца и половина, когато сдружението пое управлението, задълженията са били 536 107 лв. В тази сума влизат сметки към ВиК, към полицията, към хотел - за престой и хранене на играчи, както и дългове за счетоводни услуги и към бивши футболисти.

До вчера от тази сума са изплатени 381 543 лв., а от управата обявиха, че няма да имат никакви претенции за тези пари към евентуалните нови собственици. Според Думанов намирането на такива върви с пълна сила и когато това стане, ще бъде свикано Общо събрание. На него УС на клуба ще бъде увеличен от трима на девет души, за да влязат представители на собствениците и на спонсорите. Ще бъде назначен и изпълнителен директор, като дотогава тази функция ще изпълнява Атанас Печев.

От вчера "Локо" има още един нов играч. Това е френският защитник Ясин Амриуи, който подписа за 3 години. Левият бранител е играл за последно във втория тим на "Нанси".
854
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД