:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" ще спори с два холандски клуба за крило

Кас Петерс има оферти от родината си, както и от Англия
СНИМКА: Dvhn.nl
Кас Петерс направи силен сезон във втори дивизия на Холандия и привлече вниманието на редица клубове.
"Левски" прави опити да привлече холандското крило Кас Петерс, но това се оказва доста трудно, тъй като 22-годишният нападател има оферти от два клуба в родината си. Футболистът подписа договор с "Насионал" (Мадейра) през лятото, но установи, че ще трябва да играе срещу по-ниска заплата от предварително уточнената. И тъй като контрактът му не е регистриран в Португалската футболна лига, той става свободен агент, от което се опитват да се възползват няколко клуба, в това число и "Левски".

През миналия сезон Петерс вкара 23 гола за "Емен" във II лига на Холандия, с което предизвика сериозен интерес. Нападателят вече е получил оферти от "Рода" и "Де Граафшап", като според медиите в страната шансовете на тима от Керкраде са по-сериозни. Твърди се, че интерес към крилото има и от Чемпиъншип на Англия, както и от други клубове от чужбина.

В същото време друг, искан от "Левски" флангови нападател - Джефри Сарпонг, предпочете да продължи кариерата си в Нова Зеландия. Юношата на "Аякс" е в Уелингтън, където преговаря с едноименния тим и ще премине медицински прегледи. Холандецът бе обещал да даде отговор на българския клуб до средата на седмицата, но явно е избрал друго предложение.

На "Герена" все още не са се отказали и от Либан Абди, но сомалиецът с норвежки паспорт явно не може да реши проблемите с клуба си "Ризеспор". А в "Левски" не са склонни да чакат още много, преди да вземат нов играч.



12
1009
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
25 Август 2015 22:55
Интересно как други български отбори намират и в България бързоноги футлолисти за крила, а селекционерите на "Левски" не могат и все там където няма да успеят се редят...
26 Август 2015 00:04




Какво нещо е животът!

Какво нещо е животът, ей! "Левски" тъкмо събра целия си отбор и падна. И това е много важно, дори е добре. Защото трябва да са наясно, че този път е дълъг и не могат да го извървят за 20 дни. На Герена, ако чакат на втората седмица отборът да играе силно и да побеждава всеки мач, просто няма как да стане. Но пък "Левски" има потенциала някой ден да започне да бие с лекота и наред. В спорта затова се разчита на постоянство и волеви качества, но не да се плюе по съдията, а да се работи тежко и дълго за успеха. Ако в "Левски" искат бързо, няма да е за дълго.



За един месец начело на "жълто-черните" словенецът има на сметката си 1 загуба от "Славия" у дома, два равни с "Берое" и "Локо" (Пд) и победа над последния "Пирин". Определено колебливо представяне.Трето, пак ще се хванем за думите на треньора в Стара Загора. Шиляк, вместо да говори защо "Ботев" не е победил и не играе нищо, заяви, че храната в България много му харесва и се върна назад във времето, когато с "Олимпия" (Любляна) победи "Левски". Г-н Шиляк, 1994-а мина отдавна и е време да се захванете за работа, за която сте дошли в Пловдив. А за онзи мач с "Левски" на Герена няма какво толкова да говори и да си спомня, тъй като бе на терена за 6-7 минути. Месец е в България, а Шиляк още не знае къде се намира. Това трябва да му покажат шефовете, а и феновете, които по знайни или
незнайни причини стоят зад словенеца. И за финал, пак си позволяваме да попитаме: Кой, по дяволите, доведе Шиляк в "Ботев"?


Само аз ли виждам двойния аршин? Шиляк е едва от един месец в Ботев, но едва ли не вече се е провалил, а Ст. Стоев и Пеевски са на прав път, само им трябва още време. Не стават бързо нещата. Дайте му време на човека бе, дайте му поне още година време.
26 Август 2015 07:05
Остин много харесва бай Шиле.
26 Август 2015 07:40


Шиляк е едва от един месец в Ботев, но едва ли не вече се е провалил, а Ст. Стоев и Пеевски са на прав път, само им трябва още време.

Това е стара диагноза при подуянци. Живеят си в измисления свят на "левскиевропейскимачкащбарсаичелси".
Затова напоследък обичам да казвам "разбираш като левскар от футбол".
26 Август 2015 10:27
Цитирам:
"...разбираш като левскар от футбол".
Ндааа...чорбар,кво да прайм ?!
26 Август 2015 11:49
Ндааа...чорбар,кво да прайм ?!

чорбар, ама с интеУект... правен интеУект...
26 Август 2015 12:25
Ами то затова ХОРАТА казват, че чорбарството е диагноза. Тази болест е много вредна за обществото и това особено много важи за чорбари, с иначе безспорен умствен капацитет, при които, когато стане въпрос за чорбата и - най-вече, за ЛЕВСКИ, умствената дейност буквално блокира. Съгласете се, че е вредно за едно общество, неговите членове да са с блокирана умствена дейност. Обаче има среди в България, които имат интерес точно от това - затъпяването на нацията ни, и затова сме свидетели на тази неистова "червена" пропаганда за един аматьорски отбор, който няма нищо общо с оригиналното цска: няма народна армия, няма дна-та, няма милко балев, няма цска. Но има ЛЕВСКИ и това ги плаши...
26 Август 2015 13:01
Все повече ще ставаме свидетели на медийно издевателство срещу останалите отбори в А група. Собственика им парче медиен магнат.
26 Август 2015 13:03
Тънката Лайсна си пада по КараЛеген.
26 Август 2015 13:08
Един хикс с Пирин няма да е изненада, орлетата са опрени до стената и нямат друга алтернатива.
26 Август 2015 13:15
Какво има да спори Леевски за едно крило, та Градус може да им осигури тонове крилца, а не само трътки.
26 Август 2015 16:33
Добре, че го има леееФСКИ за да може хората да разберат кога им е най-щастливия ден.
Погледнато от днес, може смело да се каже, че 8 октомври 2013 година е бил един от най-щастливите дни за Йоканович. Защото тогава той приключи с Левски и кариерата му тръгна рязко нагоре. Направи име в Англия, а днес в Израел е най-актуалният треньор...А колкото до Левски - тази година ще е като миналата - скука, скука, скука.


твирем позна.
Пореден холандец резна Левски

Този холандец просто не иска да разбере кога ще му е щастливия ден.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД